Delia Rexha „s-a iubit” şi cu Nicolae Guţă! Transsexualul susţinea că a fost amanta manelistului

Delia Rexha „s-a iubit” şi cu Nicolae Guţă! Transsexualul susţinea că a fost amanta manelistului © arhivă

Noi dezvăluiri ies la iveală legate de Delia Rexha, transsexualul care acum susţine că ar fi avut conversaţii intime cu Marius Elisei, soţul Oanei Roman!

În urmă cu 4 ani, un mare scandal se afla pe pagina tuturor site-urilor din România, conform căruia, Nicoale Guţă ar fi avut o relaţie cu Delia Rexha. Transsexualul a mers la toate televiziunile şi a susţinut că este amanta manelistului.

Şi cum nu era de ajuns, bomba care a venit după a demontat pe toată lumea, deoarece, la scurt timp după declaraţiile făcute, transsexualul a spus că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Liviu Guţă, fiul lui Nicoale, iar că acesta nu i-ar fi plătit serviciile.

În plus, Delia a mers la detectorul de minciuni, rezultatele ieşind în cele din urmă pozitive. Surprins de întreaga situaţie, Liviu Guţă a declarat pentru „Acces Direct” că va susţine şi el acest test, demonstrând tuturor faptul că transsexualul a minţit. „O să merg și eu și o să vedeți. Vă dați seama că a mințit. O să merg și eu. Luni când mă întorc în București voi merge la detectorul de miciuni. Mie îmi pare rău că s-a vorbit pe telefonul meu. Îmi asum și asta e”, susţinea Liviu Guţă la vremea respectivă.

Transsexualul Delia a intrat în direct şi la „Star Matinal”, acolo unde s-a plâns de faptul că Nicolae Guţă i-a vorbit urât şi a ameninţat-o. „Mi-a vorbit foarte urât şi m-a ameninţat: că mă prinde, că o încurc, că o să văd cine e el”, declara dansatoarea.

Cu toate că era supărată pe faptele manelistului, Delia s-ar fi împăcat în cele din urmă cu Guţă, dacă acesta şi-ar fi cerut iertare. „M-aş împaca cu el. Vreau să-şi ceară iertare pentru chestiile pe care le-a făcut.”, a completat ea la acea vreme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro