Delia, sechestrată în Singapore din cauza virusului ucigaș. Nu are voie să părăsească hotelul

+4 click pentru
galerie

Delia se întoarce de urgență în țară, din cauza virusului ucigaș. A fost sechestrată în Singapore © Instagram

Delia, aflată într-o vacanță pe tărâmuri exotice, se întoarce în țară cu un mare semn de întrebare. Vedeta a ajuns în Singapore, unde a fost sechestrată la resort din cauza virusului ucigaș care face ravagii în China.

Coronavirusul misterios care își are originile în orașul Wuhan din China se extinde dincolo de granițele sale. În Singapore au fost detectate deja două cazuri, motiv pentru care autoritățile sunt în alertă și iau toate măsurile pentru a evita un dezastru.

Delia, afectată de virusul ucigaș din China

Timp de trei săptămâni, Delia a fost departe de țară, cutreierând cele mai exotice și interesante tărâmuri. După ce a luat Thailanda la picior, a ajuns și în Singapore, însă a fost nevoită să rămână la hotel. Turiștilor li s-a interzis să părăsească resortul din cauza coronavirusului ucigaș.

„Azi (23 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.

În ultimele ei zile de concediu, Delia ar fi trebuit să se bucure de împrejurimile superbe din Singapore. Însă, e în regulă. Chiar dacă nu se poate bucura de activitățile turistice, are ce să facă la hotel. Resortul de cinci stele, aflat pe plaja luxoasă Tanjong de pe Insula Sentosa, are un SPA de toate zilele.

Aici, clienții se pot răsfăța cu un masaj, cu tratamente cu nămol și tradiții de cosmetică vechi de sute de ani.

O singură noapte petrecută la acest resort începe de la 400 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro