Denisa Botcari s-a întors în România! Povestea logodnei cu un pakistanez: "Mă înşelase"

+3 click pentru
galerie

Denisa Botcari s-a întors în România! Povestea logodnei cu un pakistanez: "Mă înşelase" © captură video

Denisa Botcari s-a întors în România! După câţiva ani petrecuţi la Londra, unde a început o nouă viaţă, fosta blondină a decis să vină înapoi şi, în direct la Star Matinal, a făcut dezvăluiri despre viaţa ei de acum. 

Denisa Botcari a făcut şi schimbări de look. A renunţat la culoarea blond a părului şi e mulţumită şi împlinită. A fost inclusiv logodită la Londra, cu un tânăr pakistanez, dar totul s-a încheiat după ce acesta a înşelat-o, iar ea a aflat. 

"Luasem o pauză din cauza scandalurile. Mi-a lipsit! (...) M-a deranjat asocierea numelui meu cu al unor oameni de vârsta a treia. Irinel Columbeanu, nu am avut nicio legătură cu el. (...) Au trecut 4 sau 5 ani de atunci. Calculez mai bine acţiunile mele, vorbele mele. Am grijă şi la anturaj foarte mult. Am tăiat foarte multe persoane din viaţa mea, foarte multă lume din Bucureşti. Sunt make-up artist acum. 

Am fost logodită cu un bărbat din Pakistan. Mă înşelase. Tipa îmi trimisese un video pe Instagram de la el din pat. Sincer, am crezut că o să sufăr mult mai mult, dar maturitatea, nu am avut foarte mari aşteptări şi normal că nu am fost afectată aşa cum probabil aş fi fost acum cinci ani. L-am blocat peste tot. Nu are sens", a spus Denisa Botcari la Antena Stars.

Denisa Botcari a fost una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz

Denisa Botcari a decis să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se cuminţească în urmă cu aproape cinci ani. S-a mutat la Londra, a făcut o şcoală de make-up şi spune că este mulţumită cu ceea ce face. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro