Denisa de la Bambi şi iubitul, planuri de căsătorie. Cei doi îndrăgostiţi vor să-şi mărească familia: "Ne dorim un copil"

+3 click pentru
galerie

Denisa de la Bambi şi iubitul, planuri de căsătorie. Cei doi îndrăgostiţi vor să-şi mărească familia: "Ne dorim un copil" © Instagram

Denisa Tănase, cunoscută ca Denisa de la Bambi este în culmea fericirii. Cântăreaţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Mircea Brânzei. Cei doi au planuri mari de viitor, atât în ceea ce priveşte căsătoria, cât şi un copil.

Denisa de la Bambi şi iubitul său formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul din România. Aceştia sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, dovadă fiind zâmbetele largi pe care le au imprimate pe chip, de fiecare dată când se află împreună. Aşadar, cei doi sunt pregătiţi să facă următorul pas în relaţia lor, acela de a-şi întemeia o familie.

Denisa şi Mircea se completează perfect. Planurile lor se intersectează atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental. Cântăreaţa este încântată de ideea de a se căsători cu omul drag sufletului ei şi aşteaptă cu nerăbdare acest eveniment important.

„Noi suntem foarte bine unul cu celălalt, asta e cel mai important. Facem o echipă bună pe toate planurile: și acasă, și profesional. Da, evident că se va întâmpla și asta (n.r. – căsătoria) la un moment dat, nu știu, poate anul acesta, e probabil să se întâmple anul acesta. Problema este la organizare, asta e cea mai mare problemă, pentru că o nuntă implică timp și noi nu prea avem acest timp, dar o să vedem”, a declarat Denia Tănase pentru Libertatea.

În acelaşi timp, Denisa de la Bambi ar fi bucuroasă să devină şi mămică. La fel de entuziasmat este şi iubitul ei. 

„Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro