Denisa Răducu, alături de Ileana Ciuculete la ultima ei apariție la TV. Cele două au fost răpuse de aceeași boală / VIDEO

Denisa Răducu, alături de Ileana Ciuculete la ultima ei apariție la TV. Cele două au fost răpuse de aceeași boală © Captură Video

Denisa Răducu a murit în floarea vârstei și cu toată viața înainte. Cântăreața s-a stins la numai 27 de ani, după o luptă sfâșietoare și dificilă cu o boală nemiloasă. Semnele erau prezente, însă, cu mult timp înainte ca artista să fie luată dintre noi. Chiar la ultima ei apariție televizată, Denisa Manelista era deja vizibil slăbită.

Ultima apariție a Denisei Răducu, la TV, a fost una în mediul care i-a plăcut cel mai mult: înconjurată de muzică și de voie bună. Vedeta a petrecut alături de mai mulți artiști și colegi de breaslă, chiar la petrecerea de Revelion 2017.

Ultima apariție la TV a Denisei Răducu

La vremea respectivă, simptomele bolii care au răpus-o începuseră deja să se instaleze. Chiar și așa, Denisa Răducu a continuat să petreacă, să își onoreze cântările și să zâmbească larg, așa cum ne-a obișnuit până acum.

Tulburător este că prezentă la aceeași petrecere dintre ani a fost și Ileana Ciuculete, ambele cântărețe fiind răpuse de aceeași boală necruțătoare. Au dansat una lângă alta și nu au lăsat ca nimic să prevestească dezastrul ce urma să cadă peste toată România.

Denisa Răducu, la ultima cântare

După această apariție, Denisa Răducu a continuat să cânte și să țină concerte, în condițiile în care starea ei doar se înrăutățea. La ultima sa cântare, la o petrecere de nuntă sau de botez, se vedea cu ochiul liber că artista era obosită și că nu se simțea în largul ei. A luptat, însă, până în ultima clipă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro