Denisa Răducu, mărturii cutremurătoare înainte de deces: ”Eu la cruce nu vreau lumânare”

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu, mărturii cutremurătoare înainte de deces: ”Eu la cruce nu vreau lumânare” © arhiva

Denisa Răducu s-a stins din viaţă în urmă cu mai bine de doi ani, iar de atunci a lăsat în sufletul tuturor celor care au iubit-o multă durere şi tristeţe. Cu puţin timp înainte de deces, Denisa a lansat o piesa care pare presimţea ce se va întâmpla. 

Denisa Răducu s-a stins din viață brusc în urma unei boli care a reușit să fie mai puternică decât cântăreața de manele. Au trecut mai bine de 2 ani de când tragedia s-a întâmplat, iar familia și toți cei apropiați nu o pot uita, însă parcă tânăra a presimțit tot ce se va întâmpla. 

Cu puțin timp înainte să piardă lupta cu viața, pe vremea când era încă în putere și bucura oamenii cu piesele sale, Denisa Răducu a lansat o piesă ce acum aduce multe lacrimi pe fețele tuturor ce o ascultă. 

Întreaga melodie are un impact puternic, iar regretata artistă este conștientă că orice om va muri, iar în versurile pe care aceasta le cântă le cere celor apropiați să nu fie triști la înmormântarea sa, ci să se bucure și să-i aducă flori la mormânt. ”Orice om are o cruce, tot așa și eu m-oi duce[...] Eu la cruce nu vreau lumânare, lângă ea să-mi sădiți o floare[...] Tristețea nu-mi place, să petreceți bine ați face, voi prieteni buni care îmi sunteți”, cânta Denisa în urmă cu doar câtiva ani. 

Tânăra artistă s-a stins din viața la vârsta de 27 de ani, după doar câteva luni de la diagnosticul grav pe care l-a primit. Cântăreața a stat mult timp în spital, iar într-un final a mers acasă, acolo unde și-a dat ultima suflare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro