Tatăl Denisei Răducu, total împotriva închirierii apartamentului regretatei artiste: "Ce ar însemna asta?"

+3 click pentru
galerie

Tatăl Denisei Răducu, total împotriva închirierii apartamentului regretatei artiste: "Ce ar însemna asta?" © Facebook

Scene impresionante în apartamentul Denisei Răducu! După aproape doi ani de suferinţă, familia a decis ce se va întâmpla cu locul în care cântăreaţa şi-a investit banii şi, de altfel, acolo unde artista s-a stins din viaţă!! Tatăl Denisei este cel care lămureşte întreaga situaţie! 

Familia Denisei Răducu nici nu vrea să audă de închirierea apartamentului regretatei artistei sau, mai rău, vânzarea acestuia. Vor să păstreze totul exact aşa cum şi-a dorit cântăreaţa. Ea a investit o mulţime de bani pentru ca fiecare lucru să fie aşa cum îşi imagina. 

"Nu avem niciun interes. Practic, ce aş putea eu să... am destule taxe şi impozite de plătit. Ce ar însemna asta? Să mă mai împovărez cu încă vreo taxă sau vreun impozit? Pentru că, automat, dacă ar fi ceva, lucru care nu o să se întâmple niciodată, dacă închiriez, statul imediat o să pună impozit. Pentru ce? Ce bani mi-ar mai rămâne mie? Pentru o sută, două sute de lei? Pentru ce? N-am ce să fac cu banii, domnişoară! Dacă n-am putut eu să salvez cu banii viaţa fetiţei mele, altceva. Da, al fetei mari, al Adelinei, sora Denisei. De toate bunurile ei se ocupă sora ei. Fata cea mare e la muncă, acolo unde este ea, unde îşi desfăşoară activitatea şi serviciul, iar apartamentul... deci, de el, ne ocupăm. Mai mergem şi noi în calitate de părinţi pe acolo, mai este cineva, o persoană apropiată nouă acolo, din Bucureşti, care este mai aproape şi mai trece din când în când pe acolo. Deci, nu este să zici că nu este supravegheat", a spus tatăl Denisei Răducu pentru Antena Stars. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro