Designerul campioanelor are o casă de lux. Cum arată vila construită în inima munţilor / VIDEO

Designerul campioanelor are o casă de lux. Cum arată vila construită în inima munţilor / VIDEO © Captură

Un accident a făcut-o să renunţe la balet, dar simte că dansează, atunci când dă viaţa rochiilor sale. Designerul campioanelor are o întreagă trupă de balerine! Cele pe care le creează şi le coase cu migală pe ţinutele care ies din mâna ei. Ţinute pe care le-a purtat chiar şi Nadia Comăneci, potrivit Acces Direct. Ei bine, cum arată vila de lux a creatoarei de modă care a îmbrăcat-o pe marea noastră campioană vă arătăm în clipul de mai jos.

Designerul campioanelor, Dana Tănase, are o casă transformată într-un mic atelier, unde arta face legea. Matematica vieţii a ales să schimbe stilul Danei. De la cifre... a ales să deseneze balerine! Când pe şevalet, când pe... ţinute fine, unde, graţiile cu tul dansează parcă pe hainele odată îmbrăcate. 

Ansamblul de balerine, pictat si brodat, are o semnificaţie sentimentală adâncă. Puţini ştiu că visul Danei a fost să danseze pe marile scene ale lumii. Însă drumul ei a fost întrerupt de un... accident! Atunci, a avut o revelaţie şi a ales să se reinventeze, dar să-şi menţionă pasiunea prin creaţii speciale. Iar Dana Tănase se poate considera o norocoasă, care jonglează cu visele pe care le trasformă, cu migală, în realitate. A ales să îmbrace doamne rafinate, dar şi pesonalităţi de top, cum e celebra Nadia Comăneci! 

De la Pinochio, la statuete fragile, faraoni sau personaje din telecinematecă, fiecare obiect poartă patina unei istorii de viaţă. Însă laimotivul pe care-l găsim de la decoraţiunile din noua casă, la creaţiile vestimentare, cu totul speciale, rămâne gingaşa balerină.

La fel de elegante şi cu totul speciale ca întreaga casă au ieşit şi camerele de sus: dormitoare personalizate - unul roz şi unul albastru. Cel roz are o poveste de suflet. Este camera în care designerul campioanelor speră, ca peste puţină vreme, să-şi legene pruncul, pentru că Dana îşi doreşte o... fetiţă. Din garderoba trecută prin imaginaţia şi iscusinţa Danei, aflăm că fiecare rochiţă sau tricou, care poartă desenul suavei balerine are o poveste şi o energie cu totul aparte. Uneori mai veselă, alteori mai posomorâtă sau chiar... misterioasă, balerina nu e niciodată aceeaşi! Pentru că totul depinde de stare. 

"Am ales o căsuță pentru că aveam nevoie, suntem într-o căsuță nouă nouă. Sunt designer, desenez și produc haine, pictez foarte multe balerine. A fost o joacă, o descătuşare. Refulez în pictură, suntem norocoși. Aici creez, aici mă simt bine, sper, marele vis al meu să am o balerină expusă în foaierul operei de la Paris. Balerina aceasta am folosit-o ca și muză, a devenit vedetă că a ajuns pe mai multe tricouri", a spus Dana Tănase la "Acces Direct". 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro