Detalii neştiute! Cum s-a descurcat fiul lui Nicolae Guţă la şcoală: "Venea din când în când"

Detalii neştiute! Cum s-a descurcat fiul lui Nicolae Guţă la şcoală: "Venea din când în când" © arhivă

Fiul lui Nicolae Guţă nu prea a reuşit să-şi impresioneze familia când a venit vorba de studii. Examenul maturităţii a fost o adevărată provocare pentru el, iar dovada stă în rezultate... Pare-se însă că nici nu s-a chinuit prea mult. Nu o spunem noi, ci directorul liceului la care a învăţat Nicu Guţă!

Nicolae Guţă şi-a expus viaţa de-a lungul timpului aşa cum puţini o fac: fel de fel de scandaluri în direct, afirmaţii şi dezvăluiri incendiare! Un subiect pe care nu l-a abordat însă, este... educaţia copiilor săi. Ei bine, Nicu Guţă, fiul lui Nicolae Guţă, a terminat 12 clase la liceul "Apollonius" din Petroşani. 

Şi după aceste 12 clase, fiul manelistului a fost încrezător în propriile forţe şi a dat examenul de Bacalaureat. Important e că a încercat, nu? Nicu Guţă a picat examenul maturităţii cu nota 1 la Limba Română, 3 la Matematică şi 2 la Geografie. Concluzia: RESPINS

Nicu Guţă a ocupat în clasamentul rezultatelor finale din 2012 poziţia cu numărul 185. 

Fiul lui Nicolae Guţă a susţinut examenul în vara anului 2012, la Şcoala Generală numărul 4 din Petroşani. La această unitate de învăţământ au susţinut Bacalaureatul absolvenţii a trei licee din oraş.

Directorul Liceului "Apollonius" Petroşani, Mia Albescu, a declarat în urmă cu ceva timp pentru Mediafax că fiul lui Nicolae Guţă venea "din când în când pe la cursuri"

La acea vreme, după ce rezultatele au fost făcute publice, au existat şi confuzii. Foarte multe persoane au crezut că este vorba chiar de Nicolae Guţă, nu de fiul său. Numele din buletin al celui cunoscut drept Nicu Guţă "se face vinovat": "Guţă N. Nicolae".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro