Incredibil! Ce scrie în testamentul lui Nicolae Guță și cui lasă manelistul, întreaga avere: „Eu cunosc sărăcia așa cum n-o cunoaște nimeni”

+3 click pentru
galerie

Incredibil! Ce scrie în testamentul lui Nicolae Guță și cui lasă manelistul, întreaga avere: „Eu cunosc sărăcia așa cum n-o cunoaște nimeni” © arhivă

Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi și nu numai! Acesta este considerat a fi și unul dintre cei mai bogați, căci nu orice om își permite să aibă 11 copii și să-i întrețină și, mai mult de atât, să pună „la ciorap”, pentru fiecare, câte ceva.

De-a lungul timpului, Nicolae Guță a demonstrat că îi place tare mult să iubească femei tinere, frumoase și care îi pot oferi un copil. 

Așa se face că de curând, Nicolae Guță a devenit tată pentru a 11-a oară, după ce iubita lui, Cristina,a adus pe lume un băiețel pe care manelistul l-a botezat Eden. Și, pentru că Nicolae Guță are o familie extrem de numeroasă, toată lumea se întreabă cum anume va reuși manelistul să distribuie toată averea, copiilor săi. 

Acum câțiva ani, atunci când era tatăl a 9 copii, Nicolae Guță a spus totul despre bunurile pe care le deține, dar și despre modul în care le va împărți, copiilor săi. Cu toate acestea, Nicolae Guță a mărturisit că nu și-a făcut testamentul, dar știe exact ce și cui oferă. 

„Nimeni nu câştigă în afară de mine în familie. Pe Nicoleta am ciobănit-o toată viaţa. Mâine, dacă mi se întâmplă ceva, cad ca un erou. Eu, pentru mine, nu vreau nimic, nici n-am vrut. Nu sunt luxos. Nu mi-am făcut niciun testament. Cum pot să mă dau şmecher când ştiu că mă aşteaptă nouă copii acasă. Eu am împărţit deja averea. Ţie îţi rămâne casa asta, ţie asta...", a declarat Nicolae Guţă, la „Acces Direct”, acum ceva timp.

Mai mult, Nicolae Guță a vorbit și despre sărăcie, căci viața lui nu a fost tot timpul numai lux și opulență. 

„Aşa cum mi-am dorit.... ca ceilalţi copii să nu treacă prin ororile vieţii ca mine - pentru că eu cunosc sărăcia aşa cum n-o cunoaşte nimeni -, n-am făcut niciodată diferenţă între copii. Tata n-a făcut ce trebuia la momentul potrivit pentru copiii lui. Eu am zis să nu pic în aceeaşi greşeală, dar nu pot eu să-l judec", a mai spus manelistul, acum câțiva ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro