Fiul lui Nicolae Guță, dezastru național la Bacalaureat! Trebuie talent să pici cu atâta... stil

Fiul lui Nicolae Guță, dezastru național la Bacalaureat! Trebuie talent să pici cu atâta... stil © Arhivă

Chiar dacă sunt numeroși, copiii lui Nicolae Guță nu prea se întrec în note senzaționale. Dovada cea mai bună este Nicu Guță, fiul manelistului, care a reușit o performanță greu de egalat: să pice Bacalaureatul cu niște note pe care unii nu le-ar obține nici dacă încearcă!

În vara anului 2012, Nicolae Guță, fiul manelistului cu același nume, evident, a trecut prin provocarea examenului maturității. Doar că, ce să vezi, provocarea s-a dovedit mult prea mare, așa că a ajuns să fie declarat respins... cu brio!

Ce note a luat Nicolae Guță la BAC

Absolvent al liceului privat „Apollonius” din Petroșani, Nicu Guță a luat nota 1 la proba de Limba și literatura română. Nu s-a descurcat mai bine nici la celelalte probe, abia reușind să ia nota 2 la Geografie și nota 3 la Matematică.

Drept urmare, pe listele cu rezultatele finale din 2012, Nicolae Guță a fost trecut pe poziția numărul 185, cu apelativul „Respins”, oferit tuturor elevilor cu note mai mici de 5 la toate pribele scrise.

Glume și încurcături pe seama notelor de la BAC

La vremea respectivă, pe internet s-a făcut mare zumzet în jurul notelor absolut catastrofale obținute de Nicu Guță.

„De ce a luat 1, 2 și 3 la Bac fiul lui Guță? A crezut că dă sportul și a vrut să ocupe toate locurile de pe podium”, a fost una dintre glume.

Ai existat și confuzii, atunci când s-a propagat informația că „Nicolae Guță a picat BAC-ul cu nota 1 la Română”, evident mulți oameni crezând că este vorba despre celebrul manelist.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro