Detalii noi ies la iveală în cazul Denisei Răducu! Cui rămâne, de fapt, averea regretatei artiste

Detalii noi ies la iveală în cazul Denisei Răducu! Cui rămâne, de fapt, averea regretatei artiste. © arhivă

Noi dezvăluiri ies în cazul Denisei Răducu! Cui rămâne, de fapt, averea regretatei artiste? La cine va merge munca de o viață a manelistei? 

Moartea Denisei Răducu a reprezentat un șoc pentru toată lumea, dar mai ales, pentru familie și cei apropiați. A plecat dintre noi mult prea devreme, după ce a pierdut lupta cu boala crâncenă. Acum, la trei ani de la trecerea în neființă, noi dezvăluiri ies la iveala. Ce se întâmplă cu averea regretatei artiste? Cui rămâne, de fapt, munca de o viață a manelistei? 

”Cine îi ia și ce face cu ei, habar nu am”

Tatăl Denisei este foc și pară pe cei în buzunarul cărora intră banii pentru care vedeta a muncit atâtea nopți și atâtea zile. Bărbatul afirmă că atât el, cât și fiica lui, Adelina, sora Denisei, nu au primit niciun ban, susținând că toată averea ar merge, de fapt, la impresarul regretatei artiste. Familia manelistei nu s-a lăsat cu una, cu două și a mers până în pânzele albe pentru a face dreptate. 

Emilian Răducu a declarat că nu au fost chemați în fața instanței, însă, așteaptă să vadă ce hotărâre va fi luată în acest caz. 

„Eu, practic, și nici fiica mea nu am beneficiat de niciun ban din moment ce nu s-a definitivat cu judecata asta. Deci, nu am beneficiat de nimic. Cine îi ia și ce face cu ei, habar nu am. Posibil ca impresarul Denisei să fi beneficiat de bani. Dacă el a fost în stare să facă alte lucruri, care nu stau în puterea unui om, așa ceva e posibil să facă. Termene au fost, în schimb, noi nu am fost chemați ca persoane fizice în fața completului de judecată. Deci, totul s-a rezumat la prezența avocaților pe care i-am angajat. Așteptăm să vedem de hotarâre vor lua.”, a declarat Emilian Răducu pentru Antena Stars. 

”Si-au bătut joc de ea cât a fost în viață”

De asemenea, tatăl Denisei a ținut să precizeze că nu i se pare normal ca toți banii să meargă la oameni care s-au folosit și și-au bătut joc de fetița lui, dar mai ales, de întreaga familie a regretatei artiste. Nu a făcut toate aceste demersuri ca să profite de pe urma manelistei, nici gând, ci doar ca să facă dreptate și să aducă acasă munca iubitei sale fiice, pentru care a trudit atât de mult. 

”Eu nu mi-aș dori să nu primim nimic, pentru că nu aș vrea să se interpreteze greșit, adică să se considere ca noi am vrea să profităm sau să avem ceva de pe urma muncii fetiței mele, dar nici asa să se folosească niște oameni care, pur și simplu, și-au bătut joc de ea cât a fost în viața și să își bată joc și acum și de noi și de tot a însemnat familia Denisei, ar fi pe dos.”, a mai spus tatăl Denisăi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro