Detalii exclusive despre sarcina riscantă Ralucăi Macovei! A născut în străinătate, dar a botezat gemenii în România

+2 click pentru
galerie

Detalii exclusive despre sarcina riscantă Ralucăi Macovei! A născut în străinătate, dar a botezat gemenii în România © Facebook

Avem detalii exclusive despre sarcina riscantă a Ralucăi Macovei, naşterea gemenilor, dar şi botezul acestora. Totul s-a întâmplat în mare secret, aşa cum vedeta a decis să facă cu întreaga ei activitate din ultimii ani. 

Sursele www.spynews.ro ne-au dezvăluit cum a decurs totul, de când a rămas însărcinată până când a născut. Raluca Macovei şi-a asumat riscuri mari. A fost o sarcină minune, căci vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani. A fost de acord să ducă sarcina la bun sfârşit, chiar daca asta a însemnat să îşi pună viaţa în pericol.

Naşterea nu a avut loc în România. Conform surselor www.spynews.ro, Raluca Macovei a născut în străinătate, acolo unde se afla în vacanţă. S-a întors în ţară şi a decis să organizeze botezul celor doi aici. A fost un eveniment cu apropiaţii familiei lor, numărul invitaţilor fiind de aproximativ 200.

Petrecerea a fost cu "de toate". Raluca Macovei a decis să aibă şi un meniu tradiţional, dar şi unul excentric, pentru a fi toată lumea mulţumită. Maria Buză i-a încântat pe invitaţi deoarece a decis să îi ofere drept cadou Ralucăi două programe artistice. Cântăreaţa Alina Radi a fost moaşa celor doi bebeluşi, dat fiind faptul că este prietena de suflet a Ralucăi Macovei de foarte mulţi ani.

Totodată, mai spun sursele www.spynews.ro, hăinuţele purtate de cei doi bebeluşi au fost inspirate din vestimentaţia catolică, deşi botezul a fost unui creştin ortodox. Motivul? Deşi e creştin-ortodoxă, Raluca ar fi avut tot timpul o afinitate pentru catolicism. 

De ce a ales numele Mihai şi Mihaela pentru gemenii săi? 

Aici este o poveste care a marcat-o pe Raluca Macovei. Atunci când se pregătea pentru a primi rezultatul unor analize importante, în urmă cu aproape trei ani, Raluca a trăit clipe neaşteptate. "Eu știu că nu pățesc nimic pentru Sfântul Mihail și Gavril mă salvează. În noaptea dinainte să aflu rezultatul biopsiei. Mi-au trimis mail. (...) M-am dus repede la biserică și când am ieșit o femeie mi-a dat cadou o icoană cu Sfântul Mihail și Gavril. M-a trecut un fior rece. Am deschis rezultatul. Era displazie severă: cancer grad 0. O modificare foarte urâtă, atunci se forma celula. Mai întâi mi-a curățat locul, apoi m-au operat. Au fost acolo cu mine mama și câteva persoane importante", a povestit Raluca Macovei. Aşa a decis ca pe micuţii săi să îi cheme Mihai şi Mihaela, pe lângă Ayan şi Raysa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro