Ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu: "Este într-un real progres"

Ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu: "Este într-un real progres" © Facebook

Medicul Monica Pop vine cu vești despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, aflat în spital de la începutul lunii mai. Aceasta l-a vizitat pe artist și susține că se află într-un real progres. 

Monica Pop a declarat că Mihai Constantinescu este mai bine. Soția lui face eforturi disperate și îi este tot timpul alături, la spital, acolo unde se află de aproximativ trei luni, după ce a suferit un stop cardio-respirator. 

"L-am vizitat vineri și este într-un real progres.Este fără doar și poate într-un real progres față de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar soția sa face niște efoturi disperate", a spus Monica Pop la Antena 3.

Mara Bănică, mesaj sfâşietor despre Mihai Constantinescu: "Fiul meu m-a întrebat cum se mai simte"

Toată lumea așteptă vești bune despre starea lui Mihai Constantinescu. Prieteni de foarte mulţi ani, familiile celor doi s-au întâlnit des şi se bucurau de fiecare clipă petrecută împreună. Acum, de când artistul este internat la spital, vedeta a refuzat să vadă orice ştire despre el. "Nu m-am uitat la nicio ştire despre starea sănătătii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb veşti despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiaţi. Astă seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte şi când mai vine pe la noi. “Curând, mami”, i-am spus. Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte şi a plecat târziu, in noapte. L-am condus acasă atunci si ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare şi cu Simona lui. Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenţie. Nu ştiu. Dar ştiu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav🙏", a scris Mara Bănică. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro