Sfâşietor! Ce a spus Edi, fiul cel mare al lui Leo Iorga, după ce artistul s-a stins din viață. "Au fost 9 ani de chin pentru el"

Sfâşietor! Ce a spus Edi, fiul cel mare al lui Leo Iorga, după ce artistul s-a stins din viață. "Au fost 9 ani de chin pentru el" © Facebook

Apropiații lui Leo Iorga nu își pot reveni din șoc, după ce artistul s-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani. După nouă ani de luptă cu cancerul, Leo Iorga a plecat la îngeri și a lăsat în urma lui o mare suferință.

Soția lui este devastată după moartea artistului. I-a fost alături zi de zi, după fiecare operație și la fiecare pas pe care îl făcea spre vindecarea cancerului. A sperat mereu că artistul va mai învinge o dată boala, dar din păcate destinul a fost necruțător. Fiul cel mare al artistului, Edy Iorga, spune că tatăl său a avut momente în care a vrut să renunțe, dar a luptat până în ultima clipă, cu ajutorul familiei, și și-a încheiat cariera în mod apoteotic.

"Totul s-a întâmplat într-un mod interesant. Până şi cariera şi-a încheiat-o apoteotic, având în vedere că la concertul de la Arenele Romane el a primit discul de platină. Momentul în care am aflat că şi-a dat ultima suflare a fost foarte dureros pentru că oricât de mult ai fi pregătit, tot nu poţi accepta. Ultima dată l-am văzut pe tata joi. Am lăsat-o pe mama lângă el. Aş putea spune că tata a avut o moarte liniştită, pentru că medicii ne-au prezentat o schemă medicală destul de delicată pentru el, adică ne aşteptam să se confrunte cu nişte dureri groaznice pe care doar morfina le-ar fi putut calma. Uite că Doamne, Doamne l-a scăpat de acele dureri. Mie îmi place să cred că e cel mai pozitiv rezultat negativ, pentru că în ultima perioadă nu a fost deloc uşor. Au fost 9 ani de chin pentru el. Mama a slăbit enorm. Suferinţa şi oboseala şi-au spus cuvântul. Mama a fost peste tot după tata, se trezea şi din 10 în 10 minute, erau nopţi în care dormea doar jumătate de oră. A avut momente în care îmi spunea că nu mai poate", a declarat fiul cel mare al lui Leo Iorga, pentru click.ro.

A murit după 9 ani de luptă

Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus astăzi, la Casa Eliad din Capitală. Artistul s-a stins din viață sâmbătă dimineață, 2 noiembrie, la doar 54 de ani. Timp de nouă ani de zile artistul s-a luptat să învingă cancerul, dar din păcate Dumnezeu a avut alte planuri pentru el. Leo Iorga va fi înmormântat mâine, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu din București.


facebook whatsapp twitter pinterest