Dezvăluiri picante din dormitor. Cu câţi bărbaţi s-a iubit Andra

+3 click pentru
galerie

Dezvăluiri picante din dormitor. Cu câţi bărbaţi s-a iubit Andra © Instagram

Andra a reuşit să atingă succesul la o vârstă fragedă şi s-a menţinut în topurile muzicale ca nimeni altcineva! Despre viaţa personală a artistei însă, nu se ştiu prea multe. Cel puţin, nu despre trecut. Avem dezvăluiri picante din intimitatea frumoasei cântăreţe! Tu ştii cu câţi bărbaţi s-a iubit Andra?

Andra s-a căsătorit la 22 de ani şi, din acest mariaj, au rezultat doi copii. Acum este o artistă de succes, dar şi o bună mamă pentru David şi Eva. Înainte să-l cunoască pe cel cu care avea să-şi întemeieze o familie, Andra a avut alte două relaţii! 

Chiar ea a mărturisit acest lucru, într-un interviu. Până să ajungă la căsătorie, Andra s-a iubit cu alţi doi bărbaţi. Artista a precizat că era ruşinoasă şi nu făcea niciodată primul pas, deşi ştia că băieţii din jurul ei o plăceau. 

Dragoş Caploiu, primul iubit al Andrei

Primul iubit al Andrei a fost Dragoş Caploiu, membru al fostei trupe Groove. Au format un cuplu timp de doi ani şi jumătate. Povestea lor a luat sfârşit de comun acord, chiar cu o săptămână înainte de Cerbul de Aur, în septembrie 2005.

Când şi-au spus adio, Dragoş Caploiu şi Andra au decis să nu mai ţină legătura, deloc, deloc! Însă, în ziua festivalului, fostul iubit i-a trimis un mesaj Andrei înainte să urce pe scenă. I-a urat succes şi... cam atât. Aşa s-a terminat prima relaţie a Andrei.

"Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înșelat, pur și simplu nu a fost să fie", declara la acea vreme un apropiat al artistei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro