Diana de la "Like a Star" l-a umilit pe Cătălin! Cum s-a transformat seara romantică într-un adevărat dezastru. VIDEO

Diana de la "Like a Star" l-a umilit pe Cătălin! Cum s-a transformat seara romantică într-un adevărat dezastru. VIDEO © captura video

Cătălin a pregătit o seară romantică pentru și Diana la un restaurant de lux, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură înfiriparea unei noi povești de dragoste, în casa "Like a Star".

Cătălin a avut să îi facă o surpriză frumoasă Dianei, pregătind o cină romantică, dar totul s-a transformat într-un adevărat dezastru la final. Au luat cina, într-un ambient foarte relaxant, totul pentru a lămuri situați dintre ei. Seara a căpătat o notă dramatică, ce a spulberat orice urmă de romantism dintre ei.

Au început să discute, așa că au început să își arunce reproșuri și îi spună lucruri pe care cu siguranță nu voia să le audă. Cătălin a vorbit și despre un subiect ceva mai sensibil, anume despre rolul partenerei sale în familia lui, spunând că are o responsabilitate foarte mare de când a devenit tată: „Eu am un copil şi ştii ce implică treaba asta, este o responsabilitate. Eu am o altă maturitate, privesc lucrurile diferit de tine. Am decis să vorbim mai multe, despre noi, să dăm cărţile pe faţă, să îmi dau seama ce ai tu în cap, să îţi dai seama ce am eu în cap. Să îţi dai seama de lucrurile pe care oamenii pe care la suprafaţă le admiră, dar în interior, se pierd pe traseu. Eu am un copil, o responsabilitate pentru mine şi eu nu îmi permit să îmi neglijez copilul.”

Replica Dianei l-a lăsat mască

Totodată, Diana a venit cu o contrareplică și i-a spus că nu este în căutarea unei relații, ci se consideră o femeie mai libertină și vrea doar să se distreze. Concurenta spune că așa stau lucrurile în viața ei acum și nu este dispusă să își asume anumite responsabilități.

„Eu nu caut, neapărat, o relație. Îmi place să mă distrez, să cunosc oameni. Sunt şi micuţă, fără obligaţii. (...) Eu nu aş putea face faţă unei situaţii de genul. Eu sunt o femeie liberă, vreau ceva, altceva. (...) Eu m-am gândit foarte bine şi nu vreau să leg nimic. Nu am venit să îmi fac aici nicio relaţie, vreau doar să mă distrez. N-am ce să caut altceva la vârsta mea. Simt ca mă tragi, un pic la răspundere. Am stat şi m-am gândit la toate evenmentele cu Tavi şi Ana şi ceva e putred.” a răspuns Diana.


facebook whatsapp twitter pinterest