Diana Dumitrescu trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Încă nu-i vine să creadă

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Încă nu-i vine să creadă © instagram

Cu doar o lună de zile în urmă, Diana Dumitrescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Actrița este în culmea fericirii și nu mai poate sta departe de minunea din viața ei. Vedeta își ține la curent admiratorii pe contul de socializare, iar în urmă cu două zile a trăit o experientă mai neobișnuită pentru ea. 

Diana Dumitrescu este o mamică fericiă. Pe 15 sepembrie  vedeta a anunțat că a adus pe lume un băiețel. Împreunp cu soțul ei, au ales un nume special pentru micuț: Carol Anton. De atunci, viața vedetei s-a schimbat total. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ceea ce face mai nou în viața de mămică. Cu doar o zi în urmă, vedeta a postat pe contul său de instagram o postare în care le spune prietenilor virtuali că nu a dormit deloc cu o seară înainte. Motivul este deja bine cunoscut. Micuțul a vrut să aibă parte de atenția mamei sale, așa că s-a gândit că noaptea ar fi un sfetnic bun pentru acest lucru.

„Sâmbată noaptea nu am dormit. Dar nu, n-am fost la club și nici în oraș nu am iesit... Dar Carol a avut chef de dans că să adoarmă... și azi am fost premiată pentru dansurile din noaptea trecuta!”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii în care are un buchet uriaș de flori. Se pare că soțul acesteia este foarte atent cu ea și mereu o răsplătește cu mici atenții. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest