Diana Dumitrescu împlineşte astăzi 36 de ani. Îţi mai aminteşti cum arăta în urmă cu 11 ani, când juca în "Regina"? GALERIE FOTO

+11 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu împlineşte astăzi 36 de ani. Îţi mai aminteşti cum arăta în urmă cu 11 ani, când juca în "Regina"? GALERIE FOTO © Facebook

Zi mare astăzi pentru Diana Dumitrescu. Frumoasa actriţă împlineşte astăzi 36 de ani, iar această vârstă o prinde mai împlinită ca niciodată. Diana Dumitrescu este în culmea fericirii şi are toate motivele.

Diana Dumitrescu împlineşte 36 de ani

Diana Dumitrescu este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă toate aniversările au fost fericite, ei bine, cea din acest an le întrece pe toate, iar Diana Dumitrescu are toate motivele. Frumoasa actriţă a devenit mamă în urmă cu aproape o lună, iar fericirea este de neegalat. De asemenea, Diana Dumitrescu s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii ei, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat cum nu se poate mai frumos.

Astăzi, când împlineşte 36 de ani, Diana Dumitrescu a transmis un mesaj emoţionant, în care transmite toată energia şi starea de bine pe care o are, în urma tuturor binecuvântărilor primite  de la viaţă până la vârsta aceasta.

"36. Așa m-a prins 12 noaptea, după o oră și ceva de alăptat, obosită, aproape epuizată, în halat și nearanjată, dar fericită. Familia mea prinde încet, încet contur și, deși abia ne obișnuim cu micul omuleț din casă noastră, suntem fericiți. Sunt fericită! Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om și-l poate dori: un copil frumos și sănătos, un soț iubitor și grijuliu, o familie minunată! Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru gândurile bune și mesajele haioase! 36, dă-mi tot ce ai tu mai bun", a scris Diana Dumitrescu pe Facebook.

Diana Dumitrescu, una dintre cele mai frumoase femei din România

Chiar dacă a adus pe lume un copil de foarte puţin timp, din imaginile pe care le postează pe reţelele sociale, ne dăm seama că uşor-uşor Diana Dumitrescu începe să revină la silueta care a consacrat-o. Diana Dumitrescu a fost mereu una dintre cele mai admirate femei din România, atât prin prisma frumuseţii sale, cât şi a talentului. Diana Dumitrescu  a jucat în unele din cele mai renumite telenovele de la noi. Vă mai aduceţi aminte de acea perioadă? Noi vă propunem o rememorare a celor mai frumoae imagini cu Diana Dumitrescu, în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro