Diana Dumitrescu, cu burtica la înaintare pe internet! Blondina radiază de fericire. FOTO

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu, cu burtica la înaintare pe internet! Blondina radiază de fericire. FOTO © Instagram

Diana Dumitrescu trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei! Însărcinată în cinci luni, vedeta radiază de fericire şi abia aşteaptă să-şi strângă la piept bebeluşul. 

Pesemne că și-a dorit foarte mult acest copil, vedeta nu mai contenește cu fotografiile cu burtica la înaintare! Diana Dumitrescu s-a pozat în urmă cu câteva minute, îmbrăcată cu o rochiţă neagră şi o pereche de colanţi pe care abia aşteaptă să... nu-i mai poarte! 

"Abia aştept să vină căldura şi să nu mai port colanţi", a scris Diana Dumitrescu pe contul personal de Instagram. 

Cu ce probleme se confruntă Diana Dumitrescu

Blondina are momente în care se trezeşte foarte nervoasă, încât ar fi în stare să lovească pe cineva! Ce să mai... aşa e cu graviduţele!

"Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos. O să plec iarăşi, dar mai la plajă. O să stau sub umbrelă. Am voie să beau apă, beau cafea dimineaţa, este un tabiet la care n-am putut să renunţ. Am mai băut două degete de vin la o cină, mi-a zis doctoriţa că e ok. Dacă bei acidulat, oricum eşti balon, se mai formează un balon... Am momente când mă trezesc foarte nervoasă şi simt aşa că aş bate pe cineva", a mărturisit vedeta la o emisiune tv.

Diana Dumitrescu urmează să devină mămică pentru prima dată, iar vestea că este însărcinată a dat-o la numai o zi de la fericitul eveniment din viața Mihaelei Moise: nunta acesteia, la care Diana a fost părinte spiritual. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro