Diana Dumitrescu se răsfață... pe fugă! Blondina lasă orice deoparte pentru a-și „îmblânzi” poftele de graviduță. VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Cu toții știm care e treaba cu deja faimoasele profte de graviduță. Când ți-e lumea mai dragă, te „lovește” imensa nevoie de a devora ceva! Un strugure, un polonic de ciorbă, o aipioară de pui, poate o prăjitură. Cert este că nu există forță a naturii care să întoarcă o graviduță din drumul spre acea degustare supremă.

Recent chiar, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Diana Dumitrescu în timp ce „cădea victimă” unor pofte.

Mai exact, pare a fi vorba despre o prăjitură. Sau, cine știe, despre un croissant sau un alt deliciu de patiserie. Oricum, ceva de care parcă și noi avem acum poftă.

CITEȘTE ȘI Diana Dumitrescu, apel „disperat” către fanii ei, în al doilea trimestru de sarcină. Ce le-a cerut vedeta

Odată ajunsă în patiserie, alături de soțul ei, Diana Dumitrescu își așteaptă civilizat locul la ghișeu. Imediat cum pune mâna pe papa cel bun, „dă cu ziua bună” și se întoarce la mașină, alături de Alin Boroi. Dar nu înainte de a se asigura că produsul obținut este cel mult așteptat! Blondina gustă puțin din bunătățile achiziționate imediat ce iese pe ușă, semn că nu mai avea deloc răbdare!

El se urcă la volan, iar ea, de pe scaunul de alături, continuă să savureze bucatele după care a tânjit.

Oricum, având în vedere că au plecat val vârtej din patiserie, este clar că nu acolo era destinația lor. Cel mai probabil au făcut o mică oprire, pentru a putea face fericită o viitoare mămică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro