Diana Dumitrescu a dat-o pe stil vechi! Însărcinată în al doilea trimestru, poartă hainele mamei sale

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu a dat-o pe stil vechi! Însărcinată în al doilea trimestru, poartă hainele mamei sale © Instagram

Diana Dumitrescu ne dă din nou de înțeles că nu are deloc fițe! Însărcinată în al doilea trimestru, blondina a îmbrăcat hainele mamei sale și putem spune că nu îi stă rău deloc. 

Diana Dumitrescu și-a surprins fanii cu o ipostază plină de modestie. Pe contul ei de Instagram, vedeta a postat o fotografie în care poartă hainele mamei sale! Cu burtica la înaintare, radiantă și cu un zâmbet pe care îl poți vedea chiar și din satelit, Diana Dumitrescu este extrem de încântată de faptul că urmează să devină mămică pentru prima dată. 

„Port din nou hainele mamei mele” a scris Diana Dumitrescu în dreptul fotografiei postate pe rețeaua de socializare, iar fanii au complimentat-o imediat!

Nu știe cum să decoreze camera bebelușului

Diana Dumitrescu a postat pe contul ei de Instagram mai multe insta-story-uri în care le povestește internauților că nu prea are idei pentru decorarea camerei bebelușului și îi roagă pe aceștia, dacă au ei idei, să i le transmită. 

„Stau și contemplez la viitoarea cameră a copilului și mă tot gândesc cum să o decorez. Dacă aveți idei cum să o decorez și, dacă puteți, să-mi trimiteți și mie, pentru că sunt un pic în pană de idei” a spus Diana Dumitrescu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro