Diana Dumitrescu, vacanţă de cinci stele, înainte să înceapă munca. Vedeta urmează să dea startul filmărilor pentru emisiunea ''Mireasă''

+4 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu, vacanţă de cinci stele, înainte să înceapă munca. Vedeta urmează să dea startul filmărilor pentru emisiunea ''Mireasă'' © Antena 1

Diana Dumitrescu a plecat într-o binemeritată vacanţă cu soţul. Cei doi au ales destinaţia preferată pe timp de iarnă a vedetelor: Maldive. 

O credem pe Diana Dumitrescu atunci când spune că s-ar muta pe insuliţa aceasta, nu de alta, dar Maldive este una dintre destinaţiile de vis ale vedetelor, şi nici nu ar avea cum să fie altfel. Peisajele superbe, lagunele de un albastru ireal, căsuţe pe apă, totul arată de îţi taie respiraţia, iar Diana Dumitrescu s-a convins şi ea de acest lucru.

Diana Dumitrescu şi soţul ei au parte de o vacanţă aşa cum îşi doreau de multă vreme. Ziua şi-o încep servind micul dejun pe plajă, apoi cei doi fac tot felul de activităţi, de la scuba diving, la plimbări pe apă cu barca, potrivit Antena Stars.

Şi pentru că nu doar o dată Diana Dumitrescu a declarat că este gurmandă, vedeta şi tatăl copilului ei nu puteau să nu treacă pragul celor mai căutate restaurante din Maldive, iar de data aceasta, au ales unul cu specific japonez. 

Ce să mai, este clar că Diana Dumitrescu şi soţul ei au parte de una dintre cele mai frumoase vacanţe, într-o destinaţie superbă, aşa cum şi-au dorit mereu.

''Şampanie, trandafir pe masa si cântă un live frumos. M-aş muta pe insuliţa asta frumoasă! Nu aş mai pleca de aici'', a spus Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea ''Mireasă''

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață,  autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, a spus Diana Dumitrescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro