Diana Enache, aniversare de vis! Alături de ce bărbat şi-a petrecut ziua de naştere

+2 click pentru
galerie

Diana Enache, aniversare de vis! Alături de ce bărbat şi-a petrecut ziua de naştere © Sursă Facebook

Diana Enache trăieşte o viaţă de vis. La doar 23 de ani, frumoasa şatenă are un succes la care tinerele de vârsta ei doar visează. Recent, aceasta şi-a aniversat ziua de naştere într-un loc cu totul şi cu totul deosebit, alături de un bărbat la fel de special. 

Vedeta îşi face toate poftele. De ziua ei, Diana Enache a ales să sărbătorească această ocazie specială foarte departe de casă. Tânăra a trăit clipe extrem de frumoase şi a avut parte de multă relaxare într-o destinaţie în vogă în rândul vedetelor, Emiratele Arabe. Fanii au fost extrem de încântâţi atunci când Diana le-a dezvăluit împlinirea a 23 de ani alături de nimeni altul decât celebrul ei tată, Adrian Enache.

Dacă la noi în ţară ne pregătim să scoatem hainele groase de iarnă, Diana Enache şi-a serbat ziua într-o vestimentaţie extrem de sexy, în costum de baie. Vedeta se bucură din plin de căldură, afişându-se mereu cu zâmbetul pe buze, alături de tatăl ei. 

”22. Îţi mulţumesc pentru tot. 23, curcubeu pe cerul vieţii”, a scris Diana pe contul ei de Facebook, cu ocazia împlinirii acestor ani minunaţi.

Adrian Enache este foarte mândru de fiica sa

Faimosul interpret Adrian Enache este foarte mândru de fiica sa şi are toate motivele. Acesta i-a făcut o declaraţie superbă, exprimându-şi dragostea pentru Diana.

”La mulţi ani, dragostea lui tata!”, a scris interpretul în descrierea unei imagini cu el şi cu fiica lui, în timp ce se aflau în deşert. 

Diana nu este singurul copil al lui Adrian Enache. Ea este fata lui din fosta sa căsătorie, cu fosta lui soţie Corina. David Mihai Enache este fiul interpetului din relaţia cu logodnica lui, Iuliana Marciuc. Băiatul are 14 ani.

Diana Enache vrea să fie o mămică tânără 

În ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală, Diana Enache susţine că pe viitor vrea să fie o mămică tânără şi să aibă o nuntă specială, nu foarte mare.

"Sper să mă căsătoresc până la 30 de ani. Da... mă văd mai degrabă mămică... Îmi plac foarte mult copii. Sper să fac un copil până la 24-25 de ani. Când eram mică mi-aş fi dorit aşa o nuntă somptuoasă, acum aş alege o nuntă pe malul mării restrânsă şi cu accent pe sentimente nu pe berbecuţi la proțap", declara Diana Enache pentru Star Matinal de Weekend. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro