Diana Munteanu are planuri de măritiş! Blondina a schimbat 8 rochii de mireasă într-o zi

+3 click pentru
galerie

Diana Munteanu are planuri de măritiş! Blondina a schimbat 8 rochii de mireasă într-o zi © Instagram

Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Cu toate că a ales să se retragă pentru o perioadă de pe micile ecrane, blondina apare des la diferite evenimente. Este pregătită de noi provocări în viaţa ei şi a vorbit deschis despre asta!

Blondina are 41 de ani, însă nu-i dai mai mult de 25. Nu a pus niciodată accentul pe vârstă, fiind într-o formă de zile mare. Are un trup impecabil şi ştie cum să se menţină pe linia de plutire. Totodată, este şi mămica lui David, micuţul de 10 ani care îi aduce zâmbetul pe buze zi de zi. 

Când deschidem subiectul legat de viaţa sentimentală, putem spune că lucrurile nu au mers mereu prea bine pentru fosta prezentatoare tv. În urmă cu şapte ani, presa scria despre divorţul dintre ea şi fotbalistul Claudiu Niculescu. Cu toate că a încercat de fiecare dată să-şi ţină viaţa privată, lucrurile nu au fost mereu pe placul ei.

Acum, Diana Munteanu se gândeşte serios la planuri de măritiş şi, de ce nu, să-şi refacă viaţa. Este vedeta de pe coperta unui cunoscut tabloid de mirese, însă şi gazdă la Târgul de rochii de mirese, acolo unde va schimba peste opt pe zi.

De asemenea, fosta prezentatoare tv susţine că este adepta unui eveniment intim, doar cu familia şi cei apropiaţi şi, mai ales, totul să se desfăşoare pe plajă. 

„Aş opta pentru ceva intim, cu cei foarte apropiaţi, pe o plajă frumoasă unde să pot dansa pe nisip fără tocuri şi prea multe aranjamente, doar cu un buchet alb, simplu şi rotund. Există doar oameni care pot evolua frumos împreună, cu înţelegere, încredere, susţinere, linişte şi pace, adică în dragoste”, susţine ea, pentru Ghidul Miresei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro