Dieta minune cu care Amalia Năstase vrea să slăbească 30 de kilograme: "Foamea venită din frustrare era şi mai mare"

+3 click pentru
galerie

Dieta minune cu care Amalia Năstase vrea să slăbească 30 de kilograme: "Foamea venită din frustrare era şi mai mare" © Facebook

Amalia Năstase a luat 30 de kilograme în plus la cea de-a treia sarcină și, nici după patru ani de când a născut, vedeta nu a reușit să slăbească.

Amalia Năstase spune că acesta este cel mai mare complex al său, mai ales că toată viața a avut o siluetă ca trasă prin inel. Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a hotărât să se pună pe treabă și să slăbească.

"Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile.", a povestit Amalia Năstase, într-o emisiune tv. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest