Dima Trofim a avut parte de un an cu multe suișuri și coborâșuri. Ce așteptări are artistul de la 2020

+3 click pentru
galerie

Dima Trofim a avut parte de un an cu multe suișuri și coborâșuri. Ce așteptări are artistul de la 2020 © instagram

Dima Trofim este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, zâmbește mereu și de fiecare dată e vesel, însă puțini știu că tânărul cântăreț a trecut și trece în continuare printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Acesta a stat de vorba cu noi și ne-a povestit sincer despre cum a fost pentru el anul 2019.

Dima Trofim apare mereu cu zâmbetul pe buze și își bucură de fiecare dată publicul cu optimismul sau, dar și cu momente frumoase pline de veselie, însă în sufletul lui mereu va exista ceva ce îi va produce tristețe. Începând cu anul 2018, viața lui Dima Trofim s-a schimbat la 360 de grade, acest lucru fiind cauzat de o pierdere imensă în viața sa și a familiei lui, trecea în neființă a surorii, care a plecat mult prea rapid dintre noi.

Tânărul cântăreț ne-a povestit sincer despre 2019, anul în care i-a simțit lipsa surorii sale mai mult ca niciodată, a depășit momente dificile, însă mereu este cu gândul la cea care l-a călăuzit în viață la orice pas, sora sa mai mare care i-a fost ca o a doua mamă. 

”Anul 2019 pentru mine este un an legat de o perioadă din 2018. Acești ani pentru mine au fost cei mai grei, deoarece in acești ani mi s-au întâmplat foarte multe lucruri și nu neapărat lucruri de bine. Am avut o pierdere extrem de mare care nu poate fi descrisă si niciodata nu voi putea vorbi despre asta liniștit și împacat. Este vorba despre sora mea mai mare, Rodica care a plecat la ceruri și acum este un înger și este mai mult de atat îngerașul meu pazitor cu care mereu vorbesc și să știi că primesc și raspunsuri.” 

Pentru că dorește să facă mereu lucruri frumoase și să își bucure fanii, Dima Trofim a ales să accepte mai multe provocări în acest an, printre care experiența de reporter, dar și de prezentator la Star Matinal, în perioada în care Flick și Popescu au mers în Orașul Faptelor Bune de la Oradea. Tânărul este încrezător și speră că anul 2020 să fie și mai productiv. 

”Pe partea profesională într-adevar a fost un an foarte greu, dar cu tărie de caracter am luptat, am crezut și încet, încet lucrurile se mișcă din loc, am primit un nou job, o experiență nouă de reporter și prezentator, am mai înregistrat piese pe care în curand sper să le lansez și pot spune un singur lucru, am mari așteptări nu de la 2020, ci de la mine, sper din suflet să muncesc mai mult, mai mult și mai mult.”

Trecerea în neființă a celei care a fost ca o mamă pentru Dima a lăsat în urmă sa multă durere peste care artistul nu poate să treacă, însă anul 2019 a venit și cu alte momente mai puțin plăcute pentru cântăreț, dar are mare încredere în Dumnezeu ca totul o să fie bine în 2020 și următorii ani, atât pentru el, dar mai ales pentru familia sa.

”Am avut momente neplăcute, dar de care pur și simplu nu vreau să vorbesc, să-mi amintesc, am încredere în Dumnezeu să șteargă acele momente neplăcute și să merg înainte și să fie bine.”, a spus acesta. 

Ce își dorește Dima de la noul an 

Fiind iubit de multe persoane, Dima vine cu vești bune pentru toți cei care îl urmăresc. Are așteptări mari de la anul ce urmează să vină și își dorește foarte mult ca 2020 să fie un an bun din toate punctele de vedere. Se gândește să aibă cât mai mult de lucru, dar să se și bucure de o vacanță pe măsură.

”În primul rând în 2020, la o vârstă realizezi acest lucru, îmi doresc multă sănatate pentru familia mea, îmi doresc tot binele din lume pentru ei, iar pentru mine să cresc cât mai mult în carieră și să-i bucur, să-mi bucur fanii mei pentru ca de mult nu am scos o piesă[...] să evoluez, să devin un artist universal, iar acest an sper din tot sufletul sa fie un an senin pentru mine, un an cu multe culori calde, să dea Dumnezeu sa fie un an cu mulți bani, multe concerte, cu mai puțin timp liber, dar și atunci când o să am timp liber să-l savurez din plin pentru că voi avea parte de odihna aceea după foarte multă muncă”, a mai spus Dima în exclusivitate pentru SpyNews.ro  
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro