VIDEO / Dima Trofim, cel mai curajos prezentator! A sărit cu parașuta de la 4000 de metri altitudine: ”E cea mai tare senzație”

+3 click pentru
galerie

Dima Trofim, cel mai curajos prezentator! A sărit cu parașuta de la 4000 de metri altitudine: ”E cea mai tare senzație” © youtube.com

E bine știut faptul că Dima Trofim, prezentatorul de la Star Matinal, este mereu ambițios în tot ce își propune, dar iată că mai e și curajos! Tânărul și-a învins frica și a sărit cu parașuta de la 4000 de metri altitudine. 

Când vine vorba de provocări, Dima Trofim nu se dă niciodată înapoi și tocmai așa a făcut și atunci când i s-a propus să-și învingă frica de înălțime. Deși a stat puțin pe gânduri, prezentatorul de la Star Matinal a hotărât să facă și acest pas uriaș și să sără cu parașuta de la 4000 de metri altitudine. 

Trezit dimineața cu noaptea-n cap, vedeta de la Antena Stars a mers imediat în locul de unde avea să decoleze pentru a trăi una dintre experiențele vieții sale. 

Dima Trofim și-a luat echipamentul de parașutist, a ascultat cu atenție indicațiile profesioniștilor și rapid s-a urcat în avionul de mici dimensiuni și a zburat la nu mai puțin de 4 kilometri înălțime. 

Odată văzut sus, prezenatorul nu a mai avut de ales, iar împreună cu parașutistul profesionist au sărit în gol din avion, urmând ca ulterior să deschidă parașuta și să se bucure de experiență.

E cea mai tare senzație. Cea mai tare. Deci nu există, am sărit și atât! Super, super tare a fost. Am văzut tot, eram cu ochii deschiși”, au fost primele cuvintele ale prezentatorului de la Star Matinal, imediat după ce a ajuns înapoi pe pământ. 

Pentru a rămâne cu amintire, Dima Trofim a imortalizat tot momentul, iar ulterior imaginile au fost urcate chiar pe canalul său de YouTube, acolo unde în fiecare săptămănă își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro