Dima Trofim, declaraţii cutremurătoare despre moartea surorii lui: "Am nevoie de susţinerea voastră". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dima Trofim, declaraţii cutremurătoare despre moartea surorii lui: "Am nevoie de susţinerea voastră". VIDEO © Instagram

Se afla la filmările de la "Ultimul Trib", atunci când lumea i s-a năruit! Dima Trofim face declaraţii cutremurătoare despre moartea surorii lui! Încă nu a reuşit să îşi revină din şoc şi a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de ajutor!

Dima Trofim trece prin momente dificile. Acum mai bine de 11 luni sora sa, Rodica, în vârstă de doar 45 de ani a încetat din viață. Artistul era plecat în Madagascar pentru filmările unei emisiuni în momentul în care a aflat vestea tristă.

Dima Trofim a povestit cu lacrimi în ochi despre nefericitul eveniment și despre cât de greu îi este să treacă peste.

"Practic în ultimul an, am o perioada mai dificilă într-adrevar. Am trecut printr-o perioada grea din viață mea, am pierdut un om drag din familie, un om iubit, un om divin, un om frumos... și mai exact pe sora mea.", a spus Dima Trofim.

Pierderea surorii lui l-a afectat enorm, acesta a fost principalul motiv pentru care artistul a rărit aparițiile publice în ultima perioadă. În ultimele trei luni suferința și-a pus amprenta asupra artistului, iar lipsa lui din lumina reflectoarelor nu a însemnat decât un omagiu adus Rodicăi.

"Din păcate ea a plecat, sus la ceruri și toată viață mea s-a schimbat brusc. Am trecut printr-o preioada destul de grea itr-adevăr, trec... adică nu pot să zic că am trecut, lucrurile astea nu or să treacă niciodată! Dar tind și încerc să merg mai departe, să merg de dragul ei mai departe. Pentru tot ce a clădit ea pentru mine.", a mai mărturisit Dima Trofim.

Dima le mulțumește celor care ii trimit mesajele de susținere și ii roagă să fie mereu alături de el mai ales în aceste momente grele. 

"Din tot sufletul meu va spun și va rog! Am nevoie mult de susținerea voastră, mult de tot! Și cu mare drag și cu mare dor îmi doresc să revin cu noi piese, noi proiecte, noi realizări în carieră mea și să citesc mesajele vostre de bine, de susținere. Credeți-mă nu e nimic mai frumos!", a încheiat Dima Trofim.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest