Dima Trofim, din nou singur? Atenție, fetelor! Ce spune artistul despre iubire

+3 click pentru
galerie

Dima Trofim, din nou singur? Atenție, fetelor! Ce spune artistul despre iubire © instagram

Ultima perioadă se pare că fost pentru Dima Trofim puțin mai agitată din privința dragostei, însă mereu încrezător, artistul este sigur că își va găsi sufletul pereche și persoana potrivită. Fiind un bărbat foarte romantic, cântărețul nu ezită să aibă cele mai frumoase cuvinte atunci când vine vorba despre sentimentul iubirii. 

Dima Trofim este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi. Mereu cu zâmbetul pe buze și optimist în orice situație, cântărețul a reușit de fiecare dată să treacă prin cele mai grele perioade din viața sa. În ultima vreme, artistul se pare că nu a trecut printr-o perioadă tocmai bună din privința iubirii, acesta postând des pe pagina sa de socializare mai multe filmulețe și fotografii care ne duc cu gândul la o despărțire. 

Mai tot timpul în imaginile postate pe Instagram Dima apărea ușor trist și suferind, fără să mai fie cu zâmbetul pe buze așa cum o făcea înainte, însă iată că lucrurile încep să devină la normal pentru tânărul artist. 

Cântărețul este din nou singur, dar cu siguranță acest lucru nu va dura foarte mult, deoarece are foarte multe fane și cu siguranță va fi una care va reuși să-i fure inima destul de rapid.

Pentru că este foarte activ pe conturile sale de socializare, Dima Trofim își ține mereu fanii la curent cu tot ce face în viața sa, așadar nici sărbătoarea de Valentine's Day nu a trecut neobservată. Burlacul a adăugat o fotografie în care este cu zâmbetul până la urechi, mai fericit ca niciodată, iar în dreptul imaginii a ţinut să adauge: ”Sentimentul dragostei niciodată nu ne părăsește ❤️”. Chiar dacă acum este singur, artistul este pregătit oricând să ofere din nou iubire pentru o nouă persoană din viața lui. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro