Dima Trofim încearcă ceva nou. Artistul este reporterul special de la Acces Direct

+3 click pentru
galerie

Dima Trofim încearcă ceva nou. Artistul este reporterul special de la Acces Direct © instagram

Dima Trofim este un tânăr deschis la nou. Vedeta nu se dă înapoi de la nimic, iar mai nou a acceptat propunerea celor de la Antena 1. Dima este noul membru din echipă Acces Direct, iar începând de astăzi va testa şi rolul de reporter special al emisiunii. 

Dima Trofim a intrat în echipa Acces Direct şi va fi reporterul special al emisiunii. Vedeta pregăteşte cele mai tari materiale, bineînteles cu cele mai interesante vedete de la noi. După ce s-a făcut cunoscut ca actor, cântăreţ, dansator şi competitor în diverse show-uri care i-au testat abilitatea fizică şi psihică, acum, vedeta a ales să testeze şi reporteria, pentru că este un bărbat căruia îi plac provocările. 

Prima lui invitată a fost Daniela Crudu, care a vorbit în direct despre iubitul milionar

Daniela Crudu a păstrat discreția în privința relației sale și nu a vrut să dea foarte multe detalii despre noul ei iubit. Acum bruneta pare că i-a spus adio milionarului pentru că, întrebată dacă se gândește să renunțe la viața din România și să se mute în Ibiza, vedeta nu pare foarte hotărâtă. "S-a închis sezonul în Ibiza, tragem la tradițiile noastre, vine Crăciunul, tăiem porcul. M-am învățat aici, nu plec. Am doi câini, unde să mai încapă și un copilaș. Este bilionar, adică milionar, nu miliardar. În primul rând, dacă iubești, îl accepți așa. Nu mai iubesc, închid sezonul. Trebuie să privim înainte, spre viitor, doar prezentul contează.", a declarat Daniela Crudu, la Acces Direct.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro