Dinu Maxer, gest de iubire pentru soţia sa: "Cel mai frumos cadou"

+3 click pentru
galerie

Dinu Maxer, gest de iubire pentru soţia sa: "Cel mai frumos cadou" © Instagram

Deea şi Dinu Maxer sunt un cuplu extrem de fericit. Aceştia sunt un exemplu pentru mulţi, ţinând cont de dragostea pe care şi-o poartă reciproc. De curând, frumoasa vedetă le-a povestit fanilor despre modul în care este răsfăţată de soţul ei.

Deea şi Dinu Maxer se numără printre cele mai îndrăgite vedete din showbizul authton. Proaspăta mămică este răsfăţată permanent de soţul său grijuliu, care alege să îi ia o mare din sarcini pentru a se putea îngriji de cea mică. 

Frumoasa dansatoare le-a mărturisit admiratorilor săi de pe Instagram care este cel mai important cadou pe care Dinu Maxer i-l face în ultima vreme. 

"🙏Cel mai frumos cadou pe care soțul mi-l face în ultima perioadă, este timpul pe care mi-l acordă... ❤️ Timpul pentru mine. Pauză. Pauză de la treburile de mămică. 💪Este atât de important pentru psihicul proaspetei mămici... Să aibă timp pentru ea, să simtă ajutor, susținere, să se simtă frumoasă.😋", a scris Deea Maxer pe reţeaua de socializare.

Fetiţa lor s-a îmbolnăvit

După ce fratele ei mai mare a reuşit să scape de erupţiile de varicelă, acum micuța Maysa se confruntă cu aceeaşi problemă. Din fericire, lucrurile nu sunt atât de grave, deoarece fetiţa nu a făcut febră.

''Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați. Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice 💪'', a povestit Deea Maxer pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro