Deea și Dinu Maxer, probleme cu fetița la trei luni de la naștere. ''Sunt pe tot corpul''

+3 click pentru
galerie

Deea și Dinu Maxer, probleme cu fetița la trei luni de la naștere. ''Sunt pe tot corpul'' © Facebook

Momente grele pentru Deea și Dinu Maxer, la trei luni de la venirea pe lume a fetiței lor. Micuța s-a îmbolnăvit, iar cei doi părinți trec prin clipe delicate.

Micuța Maysa a luat varicelă de la fratele ei mai mare, iar acum Dinu și Deea Maxer sunt în continuare ''alertați''. Dacă până acum cel care i-a îngrijiorat cu starea sa a fost Andreas, care a suferit de varicelă, ei bine, liniștea nu pare să se aștearnă în viața lor, pentru că și mezina familiei a luat afecțiunea de la fratele său mai mare.

Din fericire, însă, se pare că forma de varicelă pe care o are Maysa nu este una foarte gravă, asta pentru că micuța nu a făcut febră, spre liniștea părinților ei.

''Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați. Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice 💪'', a scris Deea Maxer pe Facebook.

Deea Maxer a născut în urmă cu trei luni

Chiar dacă viața cu doi copii mici nu este ușoară, este, însă, cu siguranță, foarte frumoasă, iar Deea și Dinu Maxer știu asta cel mai bine, după ce familia lor s-a mărit în luna octombrie.

Chiar dacă operația de cezariană a fost una destul de complicată, din fericire, Deea Maxer s-a recuperat rapid, iar astăzi atât ea, cât și micuța Maysa sunt bine. În plus, pentru fericiții părinți urmează în curând un alt moment important în viața lor: creștinarea micuței.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro