Dinu și Deea Maxer, primul Crăciun în patru! Rolul de tătic îi priește artistului

Dinu și Deea Maxer, primul Crăciun în patru! Rolul de tătic îi priește artistului © Instagram

Deşi a început anul ca tată de băiat, iată că Dinu Maxer încheie anul în patru. Acum câteva săptămâni, artistul a devenit tătic pentru a doua oară, iar în familie a venit o fetiţă.

Dinu Maxer e mai împlinit ca niciodată! Recent, Deea a născut o fetiţă, iar artistul este în culmea fericirii. Despre cum se simte Dinu Maxer în postura de tătic pentru a doua oară, dar şi cum erau sărbătorile cântăreţului în copilărie, artistul a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars. 

"Sunt bucuros că am fost solicitat aici..trebuia să spun ce obosit, că aşa sunt taţii..oboseala trece atunci când zâmbeşte cea mică.Deea face rondul de noapte, sunt lucruri care îmi plac, nu mă pâng, chiar dacă poate cearcănele s-au dublat, în momentul ăsta sunt fericit.Tată de fată e cea mai mare fericire sau poate fi cel mai greu, depinde. Şi Andreas a avut o gingăşie aparte, mi-a adus dragoste, a fost un copil care şi-a dorit afecţiune, nu pot să mă plâng, pentru că nu mi-aş fi dorit neapărat o fată, pentru că el a fost un mix perfect.", a declarat Dinu Maxer, la Star Matinal de Weekend. 

Artistul a vorbit şi despre cea mai mare dorinţă a lui atunci când vine sărbătorile de iarnă, mai ales din punct de vedere culinar. 

"La mine dorinţa cea mai mare era salate de boef, dacă nu era salată de boef, nu existau sărbătorile, apoi cred că sarmalele... altceva nu cred... dar dacă nu era salată de boef, nu.", a mai spus Dinu Maxer


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro