Distracţia continuă pentru Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. Ce au făcut aceştia după petrecerea cu fast din noaptea de Revelion

+3 click pentru
galerie

Distracţia continuă pentru Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. Ce au făcut aceştia după petrecerea cu fast din noaptea de Revelion © Instagram

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au început anul cu dreptul. După lunga serie de împăcări şi despărţiri, de anul trecut, se pare că armonia, cel puţin pentru moment, i-a acaparat în aceste zile.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să lase grijile, afacerile şi munca la o parte şi să plece departe de agitaţia cotidiană. Cei doi au petrecut Revelionul într-un restaurant exclusivist din Alpi, acolo unde s-au distrat până în zori de zi.

Dar să nu credeţi că distracţia a fost doar în noaptea dintre ani, nici pe departe. Cei doi au dat startul unei alte petreceri la început de an, tot la munte, în locul de vis în care se află. Şi pentru că nicăieri nu este mai bine decât în braţele soţului său, Bianca Drăguşanu a pus imediat mâna pe telefon şi a surprins ipostazele de tandreţe în care se află alături de Alex Bodi.

Fotografiile au ajuns şi în spaţiul public, spre bucuria fanilor, care îi vor mereu împreună şi fericiţi. "În fiecare zi îndrăgostită de tine", a scris Bianca Drăguşanu pe reţelele sociale, alături de mai multe imagini cu Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, Revelion exclusivist în Alpi

Pentru că în 2019 nu au păşit împreună, după ce se despărţiseră înainte de Revelion, ei bine, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au mai ratat şansa de a trece de mână în Noul An. Astfel, dacă anul trecut cei doi erau certaţi, acum au vrut să se bucure împreună de Revelion, de Sărbătorile de iarnă şi de toate momentele splendide pe care viaţa le oferă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro