DJ Wanda, în culmea fericirii! Ce surpriză i-a pregătit iubitul său, pe plaja Malibu

+4 click pentru
galerie

DJ Wanda, în culmea fericirii! Ce surpriză i-a pregătit iubitul său, pe plaja Malibu © Facebook

DJ Wanda va ţine minte, mult timp de acum încolo, vacanţa petrecută la Los Angeles, în aceste zile, cu prilejul zilei sale de naştere, după ce a fost cerută de soţie de iubitul său, pe nisipul fin al plajei Malibu.

DJ Wanda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de australianul Karl. Cei doi vor împlini un an de relaţie curând, iar planurile de viitor sunt din ce în ce mai măreţe. Karl i-a oferit vedetei un superb inel cu rubin, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.

Am spus DA și sunt cea mai fericită. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată. A fost locul perfect și momentul perfect! Iubesc semnificația lor (rubinelor, n.r.).Sunt un simbol al pasiunii, al protecției și prosperitătii. Am pendulat până acum fără țintă, cu multe interese dar fără culori pe pânza vieții. Acum știu unde duce drumul meu și sunt foarte fericită. Am primit cel mai de neprețuit dar la care am visat dintotdeauna: iubirea. Pe plajă, în Malibu, Karl și-a dorit ca iubirea noastră să devină și mai puternică”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

Coincidenţă bizară între cei doi

Acum 17 ani, DJ Wanda şi Karl au fost la distanţă de doar 20 de metri unul de celălalt! Însă, nu s-au cunoscut atunci, semn că niciunul dintre ei nu era pregătit şi că viaţa i-a mai lăsat să "colinde" Pământul, până la marea întâlnire. 

"Ne aflam în aceeaşi zonă. Eu eram singur, ea era singură", a mărturisit Karl. 

"Eu am locuit în Londra, am stat, am venit înapoi în ţară... de foarte mulţi ani sunt acolo. Când am început să lucrez la un post, acum 17 ani, sediul era unde venise Karl prima şi prima dată în Londra. Locuia la 20 de metri la acest sediu, iar eu veneam acolo. Era o chestie un pic bizară. Din toată Londra, să te întâlneşti, să locuieşti acolo, chiar în acelaşi an, în acelaşi timp...", a explicat DJ Wanda, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". DJ Wanda va împlini, mâine, 43 de ani.

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro