E oficial! DJ Wanda şi Karl fac mare nuntă! Au anunţat data şi locaţia

+4 click pentru
galerie

E oficial! DJ Wanda şi Karl fac mare nuntă! Au anunţat data şi locaţia © Facebook

Când viaţa îţi pune piedici, cel mai important este modul în care reuşeşti să te ridici de la pământ. Este şi cazul lui DJ Wanda care, încercată serios de greutăţile vieţii, a reuşit să strângă din dinţi şi a să meargă mai departe. Astăzi, artista este culmea fericirii.

În urmă cu aproape două săptămâni, DJ Wanda a fost cerută în căsătorie de iubitul său, australianul Karl, pe nisipul fin de la Malibu (Los Angeles), chiar de ziua sa, iar acum se pregăteşte de nuntă.

Cei doi îndrăgostiţi s-au întors în ţară chiar în această seară, însă au fost "răpiţi" de Mihai Morar şi aduşi în studioul "Răi, da buni", acolo unde DJ Wanda şi Karl au făcut marele anunţ - se căsătoresc. Chiar dacă era o veste aşteptată, nu multă lume ştia şi data fericitului eveniment: 5 august, fix la un an distanţă de când cei doi s-au cunoscut. "Vom face nunta la un hotel din Londra, acolo unde eu am stat şi unde mă simt ca acasă", a spus DJ Wanda.

De asemenea, DJ Wanda a povestit şi aventura prin care a trecut în ziua în care a fost cerută de nevastă, şi ce emoţie puternică a trăit. "Eu pregătisem rochii frumoase, mă aşteptam să mă ceară de soţie, însă el mi-a spus să nu mă îmbrac astfel, fiindcă vom merge cu motocicleta. Eu m-am întristat foarte tare. Visul meu, de a fi cerută în Los Angeles se spulbera. Însă nu a fost aşa. Am ieşit la un restaurant, apoi am băut ceva la o locaţie mai exclusivistă din Malibu, apoi el a insistat să mergem 10 minute pe plajă...pentru ultima oară. Cum ultima oară? De ce ultima oară? Nu înţelegeam nimic. Apoi am mers, şi dintr-o dată s-a pus în genunchi şi a scos ceva din geacă, apoi am început amândoi să plângem. Un inel cu rubin roşu. Am fost foarte fericită", a spus DJ Wanda

De asemenea, Karl a fost extrem de topit de emoţii: "Da, am început să plâng. Au fost nişte emoţii foarte mari. Aveam inelul de trei săptămâni", a spus australianul, la "Răi, da buni".

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro