Document exclusiv. Ce a declarat Ioana Filimon în faţa poliţiştilor

+7 click pentru
galerie

Document exclusiv. Ce a declarat Ioana Filiomon în faţa poliţiştilor © Foto: Instagram

Aşa cum v-am obişnuit, Spynews a oferit informaţii, în exclusivitate, pe tot parcursul săptămânii cu privire la situaţia Ioanei Filimon alături de iubitul turc. Ei bine, dezvăluirile uluitoare continuă şi astăzi, când vă prezentăm un document bombă.

Ce a declarat Ioana Filimon în faţa poliţiştilor turci

Românca a trecut prin clipe grele în Turcia, acolo de unde a vrut să se întoarcă acasă, însă nu a fost lăsată de iubitul turc, aşa cum prietenii acesteia îl acuză pe afacerist. Ioana Filimon a vrut de multe ori să vină în ţară, dar acesta nu i-a permis, astfel că părinţii româncei au fost nevoiţi să sune chiar la Ambasada României în Turcia, care a trimis Poliţia la afacerist acasă.

Ioana Filimon şi bărbatul care îi oferise şi inelul de logodnă au mers la Poliţie, acolo unde au dat declaraţii, iar noi vă prezentăm astăzi, în exclusivitate, declaraţia Ioanei Filimon. Astfel, chiar dacă părinţii şi prietenii acesteia l-au acuzat pe iubitul turc de sechestrare, ei bine, declaraţia dată de aceasta poliţiştilor turci dă peste cap tot ceea ce se ştia.

Ioana Filimon spune că părinţii său au exagerat

Deşi nu mai dădea niciun semn de o bună bucată de vreme familiei, iar părinţii se îngrijoraseră, Ioana Filimon a declarat oamenilor legii din Turcia că, de fapt, părinţii său au exagerat şi că nimic din ceea ce ei au spus la Ambasadă nu este adevărat. În continuare vă prezentăm declaraţia dată de Ioana Filimon la Poliţie, în Turcia. Specificăm, însă, că traducerea este realizată aproximativ.

Ioana Filimon, declaraţie dată poliţiştilor turci

"Informaţiile îmi aparţin şi sunt adevărate. Am citit drepturile mele legale, am înţeles şi vreau să dau declaraţia mea şi să răspund întrebărilor care îmi sunt adresate. Pentru că nu poti citi şi nici nu pot să vorbeasc turcă vreau ca declaraţia mea să fie realizată cu ajutorul unui interpret, în baza Oficiului de Interpretare.

Locuiesc în România. Reţeaua de telefonie de pe care am contactat aparţine României. Nu am reşedinţă în Turcia şi nicio altă cartelă cu număr de Turcia pe care să o fi folosit aici. Sunt fotomodel în România. Sunt cunoscută în ţara mea. În Turcia am venit recent, pentru a sta cu iubitul meu. Sunt împreună cu el de aproximativ două luni. Părinţii mei cunosc situaţia şi ştiu totul despre relaţia noastră. În plus, pentru că sunt o persoană publică în România, presa de acolo a scris despre relaţia mea cu iubitul meu, în urma imaginilor postate cu acesta pe Instagram.

Astăzi, pe 19.08.2019, când am plecat de acasă nu mi-am luat telefonul cu mine şi de aceea familia mea nu a putut lua legătura cu mine. Părinţii mei au vorbit cu cei de la Consulat, cărora le-au spus că am fost bătută şi forţată de iubitul meu şi de aceea ne-a contactat Poliţia. Am sunat-o pe mama de pe telefonul prietenului meu pentru ca familia mea să nu se îngrijoreze mai mult. Când am ajuns acasă, de asemenea, am sunat-o, din nou pe mama de pe telefonul meu. Apoi am venit la şeful Biroului cu iubitul meu.

Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate. Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu pentru a fi adăugate în dosarul de anchetă", este declaraţia dată de Ioana Filimon poliţiştilor turci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro