Dramă pentru Ionuț Dolănescu. Artistul și-a pierdut și unchiul și mătușa în aceeași zi

Dramă pentru Ionuț Dolănescu. Artistul și-a pierdut și unchiul și mătușa în aceeași zi © Arhiva

Este doliu în familia Mariei Ciobanu și a lui Ion Dolănescu. Artista a anunțat cu tristețe, în urmă cu două zile, că ultimul ei frate, Ilie, s-a stins din viață. În aceeași zi a murit și sora regretatului Ion Dolănescu.

Ionuț Dolănescu a primit o adevărată lovitură. El și-a pierdut și unchiul și mătușa în aceeași zi, iar familia lui trece prin momente delicate. Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu sunt în doliu, iar artista a făcut anunțul pe o rețea de socializare. "S-a stins din viaţă Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!", a scris Maria Ciobanu pe Facebook.

Doliu în familia Dolănescu

În aceeași zi a murit și Ileana, una dintre surorile regratatului Ion Dolănescu. "Un gând pios pentru Tuşa Leana, din Perşinari, sora mare a Tatălui meu, de care am fost foarte legat sufleteşte şi pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!", a scris şi Ionuţ Dolănescu pe o rețea de socializare.  

Maria Ciobanu s-a născut într-o familie cu zece copii, iar pe primul frate l-a pierdut în copilărie, pe când avea doar cinci ani, fratele ei geamăn, pe nume Gheorghe. "Eu m-am născut prima, apoi a venit fratele meu. Eu eram foarte fomistă şi mâncam tot laptele. Şi sigur că mama îmi dădea mie mai mult, pentru că mă iubea mai mult, că avea şi ea o fată. Pe la vârsta de 5 ani, fratele meu s-a prăpădit. A venit un microb de dizenterie şi... toţi am zăcut. El n-a vrut să ia nici un fel de medicamente, ce era pe vremea aia, şi... s-a prăpădit. Era foarte isteţ, foarte talentat.", a povestit Maria Ciobanu în urmă cu ceva timp, pentru jurnalulnational.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro