Doliu în muzica românească. Un mare artist a murit înainte de Sărbători, dar s-a aflat abia acum

+3 click pentru
galerie

Doliu în muzica românească. Un mare artist a murit înainte de Sărbători, dar s-a aflat abia acum © Facebook

Lumea artistică din România este în doliu chiar la început de an. Un mare artist a încetat din viaţă. Cea care a dat vestea este fiica sa.

Gheorghe Dumitru, pentru că despre acesta este vorba, a încetat din viaţă la finalul lui 2019, însă vestea s-a propagat în spaţiul public abia acum. Fiica sa a fost cea care a dat vestea tristă, plină de durere. Gheorghe Dumitru avea doar 52 de ani. Acesta era renumit pentru felul în care cânta la nai, de altfel prietenii şi fanii îl numeau Gigi Naistul.

La puţin după trecerea sa în nefiinţă, Lorena, fiica marelui artist, a transmis un mesaj plin de durere pe reţelele sociale, în care îşi anunţa prietenii că părintele ei, cea mai importantă persoană din viaţa sa , s-a stins.

''Drum lin printre stele, taticul meu bun, îngerul meu, eroul meu! M-ai lasat atat de tristă, tu erai mândria mea, puterea şi sufletul meu. Odata cu tine am murit si eu, nu-mi pot imagina nimic fără tine, totul e atât de negru şi pustiu. S-a stins flacăra mea, artistul meu cel mai de pret, idolul meu.Te voi purta pentru eternitate in gândul, în sufletul si inima mea,Tatal meu drag , Naistul şi Maestrul meu cel mai de preţ'', a scris fiica sa, Lorena Dumitru, pe Facebook.

Mesajul postat de Lorena pe reţelele sociale a impresionat pe toată lumea, mai ales că fiica marelui artist i-a promis tatălui ei că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l face pe acesta mândru de ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro