Doliu în familia MPFM! Două foste concurente, în lacrimi: "Cel mai bun om a plecat"

+3 click pentru
galerie

Doliu în familia MPFM! Două foste concurente, în lacrimi: "Cel mai bun om a plecat" © Facebook

Este doliu în familia unor foste concurente la "Mireasă pentru fiul meu". Alexandra şi Mihaela, foste concurente în sezoane diferite, au publicat mesaje sfâşietoare pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce au participat la nunta mamei lor. 

Se pare că o persoană foarte importantă din familia lor, care a luat parte la evenimentul de acum câteva zile, s-a stins din viaţă. Doamna Marioara, aşa cum îi spuneau Alexandra şi Mihaela, s-a stins din viaţă şi a lăsat un gol imens în sufletele celor două fete. 

"Dumnezeu să vă odihnească sufletul, doamna Mioara! Ne pare nespus de rău că aţi plecat mult prea devreme de lângă noi.. aţi fost un om minunat... Sincere regrete!", a scris Miki în dreptul unei imagini. 

De asemenea, Alexandra a postat o fotografie cu ea şi doamna Marioara, alături de un mesaj. 

"Dumnezeu să vă odihnească în pace!
Sincere regrete...
Cel mai bun om a plecat..."
, a scris Alexandra.

Vă reamintim că surorile Alexandra şi Mihaela au fost concurente la "Mireasă pentru fiul meu" în sezoane diferite. Prima a fost Alexandra care s-a cuplat în casa MPFM cu Florin. Au continuat relaţia şi afară, însă la un moment dat au decis să pună punct. 

Alexandra a fost concurentă în sezonul şase, în finalul căruia s-a căsătorit cu Mihai. Recent, cei doi au divorţat. Tânăra şi-a refăcut viaţa şi postează des fotografii cu noul ei iubit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro