Dorian Popa a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai îdrăgiţi cântăreţi şi râvniţi bărbaţi din showbizul autohton. De curând, artistul le-a dat mari emoţii fanilor, după ce a ajuns pe patul de spital. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta!

Chiar dacă îl vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, molipsindu-i pe toţi cu energia lui pozitivă, în viaţa lui Dorian Popa mai există şi probleme. De curând, artistul a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza umărului său. 

Aşa cum ne-a obişnuit, Dorian Popa îşi ţine admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa sa, fie că sunt nişte evenimente plăcute sau mai puţin plăcute. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când vedeta s-a filmat pe patul clinicii în care se afla, povestindu-le acestora că urmează să îi fie administrată o seringă.

Cu toate astea, tonul vocii cântăreţului denotă că nu este nimic grav, mai ales că printre cuvinte a strecurat şi câteva glume.

"Pentru umărul meu bolnăvior domn doctor are întotdeauna o rezolvare. Bine, nu vă speriaţi de seringa aia de cal... că aia e doar o glumă. După aia scoate una de un mililitru", a spus Dorian Popa pe contul său de Instagram.

Dorian Popa, probleme la aeroport

În timp ce se afla în aeroport, Dorian Popa a trecut prin câteva peripeţii, de care este foarte deranjat. Potrivit spuselor sale, cei din conducerea aeroportului i-au lovit atât de tare trolerul încât au reușit să-l spargă.

”Uitați ce mi-au făcut aștia la troler, mi l-au spart de-a dreptul. Nu mi se pare deloc corect, sunt foarte supi. Deși nu se vede, sunt supi. Chiar ma pregăteam să laud toată treaba”, le-a povestit cântăreţul fanilor pe canalul său de YouTube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro