Vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa este aproape gata! Imagini de senzaţie / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa este aproape gata! Imagini de senzaţie / VIDEO © Instagram

Dorian Popa e din ce în ce mai aprope să îşi vadă visul împlinit! Artistul e pe ultima sută de metri şi mai are doar câteva lucruri de pus la punct la casa în care a investit mai bine de 300 de mii de euro! Lux, opulenţă şi obiecte minimaliste... aşa arată locuinţa vedetei!

Dorian Popa aproape a terminat pregătirile pentru casa visurilor sale. Hâtz, Johnule, cu ultima achiziţie! A promis măsuţă cu scăunele, măsuţă cu scăunele avem!

"Astea sunt scaunele pe care le-am luat astăzi de la depozit. A venit dubiţa cu noi, n-am pierdut-o o secundă din vedere. Sunt puţin lucioase, era cea mai lucioasă variantă", a spus Dorian Popa.

Şi e mândru tare de alegerile pe care le-a făcut.

"Cât de şmechere sunt scaunele! Aceasta este formula desfăşurată a scunului nostru din punct de vedere geometric. Pentru cei care vor să le vadă, sunt super mândru de noua achiziţie pentru că îmi doream foarte mult nişte scaune care să se potrivescă cu, căsuţa minimalistă", a precizat artistul, conform Antena Stars.

Dacă în living totul e aproape gata, ei bine in baie artistul mai are de făcut doar mici ajustări! Camera cea mai importantă pentru artist a fost construită cu materiale speciale, leduri,cristale şi muuulte oglinzi!

Nici dormitorul artistului nu e unul banal! Şi aici predomină albul imaculat, iar în mijloc tronează un pat imens.

Am vorbit serios când am spus că totul este aproape gata! Dorian Popa le-a spus fanilor că mai are de montat o lampă, apoi trebuie să "vină prizele şi după noptierele". 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro