Dorian Popa, aproape gata să se mute în casă nouă! "Ne-ai mâncat sufletul". Ce probleme a întâmpinat artistul

Dorian Popa, aproape gata să se mute în casă nouă! "Ne-ai mâncat sufletul". Ce probleme a întâmpinat artistul © captura video

Dorian Popa este pe ultima sută de metri cu terminarea casei la care a lucart atât de mult. De luni de zile, Dorian merge zilnic pe şantier. Artistul a arătat în ce stadiu sunt lucrările şi ce probleme a întâmpinat.

De luni întregi are acest proiect în desfășurare și iată că în fiecare zi este mai aproape cu un pas de casa visurilor sale. Dorian Popa și-a cumpărat un teren, iar vila va valora în total 300.000 de euro. Cu această sumă Dorian Popa a reuşit să îşi îndeplinească cel mai frumos vis, iar în cuibuşorul de nebunii, vedeta va locui împreună cu iubita sa, Claudia. 

"Îmi sare şi inima din piep, efectiv mai avem 10 zile până când închidem casa de tot, am comandat deja mobila. Mare atenţie atunci când îţi faci designul bcătăriei, trebuie să comunici şi ce eletrocasnice, ca să ştie ce găuri tai în mobilă. Le-am spus tuturor, băi, vreau şi eu Crăciun î casa asta... nu am mai avut brad de Crăciun, aici o să fie.", a spus Dorian Popa, pe vlogul său.

Pretențios când vine vorba de banii lui

A investit sute de mii de euro, dar şi rezultatele sunt pe măsură. E foarte greu să-l mulţumeşti pe Dorian Popa, iar muncitorii o ştiu cel mai bine! Artistul este foarte pretenţiios şi vrea ca totul să iasă exact aşa cum şi-a dorit mereu. 

"Hatz, Johnele, sanctuarul meu, narcisisăreaă, Johnule! Le-am spus așa colaboratorilor, vreau să trec cu mopul pe sub orice, nu suport colţurile murdare. Clean, johnule! Recunosc că mă mai apuca pandaliile când văd mozaicul ăsta pus de Albert... ne-ai mâncat sufletul, Johnule, în fine... Dupa lupte seculare...o oportunitate. În spatele băii din curte o să vină cuşca căţeluşilor, care...va avea încălzire în pardoseală..electri. Am avut o doleanţă, plinta la 45 de grde, să facă colţul frumos.", a mai spus Dorian Popa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro