Dorian Popa, păgubit în plină pandemie! Artistului i-a fost furat portofelul, cu tot cu buletin, certificat de naștere și permis de conducere! Locul șocant în care i-au fost găsite actele / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa, păgubit în plină pandemie! Artistului i-a fost furat portofelul, cu tot cu buletin, certificat de naștere și permis de conducere! Locul șocant în care i-au fost găsite actele / VIDEO © Instagram

Dorian Popa a fost cât pe ce să intre în starea de alertă fără... portofel. Faimosul cântăreț a fost păugbit în plină pandemie, spunând că i s-au furat toate actele. Iată în ce loc șocant i-a fost găsit buletinul, permisul de conducere și certificatul de naștere!

Deși este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, Dorian Popa nu este lipsit de necazuri. Celebrul cântăreț s-a trezit fără portofel, fără să mai aibă niciun act de identitate la mână.

În urmă cu puțin timp, Dorian Popa le-a transmis fanilor pe contul său de Instagram că i-a fost furat portofelul. Din fericire, artistul nu a rămas prea multă vreme fără acte, deoarece acestea au fost găsite... pe un câmp.

Descoperirea a fost făcută de un bărbat, în timp ce se afla pe câmp cu tractorul. 

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste”, transmis Dorian Popa la un InstaStory.

În același timp, artistul a ținut să îi transmită și un mesaj hoțului.

„Și hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit”, a mai spus Dorian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro