Dorian Popa, peripeţii la concert. Artistul s-a ales cu o pagubă în buget de 10.000 de lei

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa, peripeţii la concert. Artistul s-a ales cu o pagubă în buget de 10.000 de lei © arhiva

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi, iar anual are zeci de concerte la care face furori în rândul celor prezenți. Invitat la un eveniment, cântărețul a avut parte de o peripeție ce i-a adus acestuia o pagubă de 10.000 de lei.

Dorian Popa este mereu cu zâmbetul pe buze și optimist în orice situație, așa că tratează orice se întâmplă în viața sa cu veselie și privind partea bună. Invitat la un concert, cântărețul a făcut furori în rândul tinerilor așa cum doar el reușește de fiecare dată să facă asta, însă din toată aglomerația ce a vrut să vină să facă o fotografie cu artistul, unul dintre fanii l-a atins pe aceasta cu tigara, iar ceea ce a urmat l-a lăsat fără artist fără cuvinte.

Dorian Popa a mărturisit pe canalul său de YouTube că fanul l-a atins cu țigara aprinsă chiar pe geaca care constă nu mai puțin decât 10.000 de lei. Din păcate, ținuta nu mai poate fi reparată, însă ingenios din fire, Dorian Popa a spus că va încerca să acopere cumva imperfecțiuniile pe care geaca sa de lux le are pentru a o mai putea folosi în continuare, deoarece este preferata lui.

Cântărețul trăiește o viață de lux și este foarte atent la achizițiile pe care le face, însă mereu își cumpără tot ce își dorește și niciodată nu se dă înapoi de la nimic. Dorian Popa și-a construit o vilă de lux de 300.000 de euro în care urmează să se mute în doar câteva luni.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro