Doriane, şi cu sala ce faci? Artistul nu se poate abţine. „Mănânc aproape orice, la orice oră"

+3 click pentru
galerie

Doriane, şi cu sala ce faci? Artistul nu se poate abţine. „mănânc aproape orice, la orice oră” © Instagram

Dorian Popa este fără doar şi poate unul dintre cele mai apreciate personaje din lumea mondenă! Artistul merge foarte des la sală, însă uneori, îşi mai satisface unele plăceri culinare!

Dorian Popa a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă şi a ştiut cum să se facă iubit de toată lumea. Pe lângă muzică şi actorie, artistul a devenit şi om de afaceri, deschizându-şi propriul magazin de haine, într-un mall din capitală.

Succesul a venit treptat, dar sigur. La fel s-a întâmplat şi cu fizionomia artistului, care este ahtiat după sala de fitness. Dorian postează zilnic fotografii sau story-uri de pe aparatele speciale sau cu greutăţile de care trage.

Corpul lui a devenit unul atletic, îndeplinindu-şi visul pe care l-a avut dintotdeauna. Domnul „Hâtz” a fost mereu complexat de faptul că este prea slab, aşa că a tras tare până a devenit ceea ce-şi dorea.

Cu toate acestea, Dorian susţine că nu abţine de la mâncare, având un metabolism foarte bun. Nu este adeptul dietelor, însă uneori mai ţine, doar pentru a-şi readuce organismul pe un ritm normal. „Am un metabolism care mă ajută foarte mult să arăt așa, însă chiar dacă mănânc la orice oră, sunt atent la alimentație. Trebuie să țin o oarecare dietă pentru că nu pot să aștept tot timpul să mă ajute Dumnezeu. Încerc să elimin carbohidrații în principiu.”, susţine artistul.

"Eu pot să mănânc aproape orice" 

Şi cum sala este la ordinea zilei, artistul declară că-şi permite să mănânce orice, la orice oră! Cu un simţ al umorului bine dezvoltat, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, Dorian este de părere că iubitei lui îi vine greu când îl vede mâncând diverse chestii, deoarece ea nu-şi poate permite să mănânce orice.

„Am ajuns la o formă a corpului care mă muțlumește, așa că uneori mai zic: Hai ce tot atâtea diete. Si îmi fac poftele că sunt tânăr. Spre dezamăgirea iubitei mele eu pot să mănânc aproape orice, la orice oră, ea mai greu. Da, vine și ea cu mine la sala, dar e cam greu să depășească 4 antrenamente pe saptamana.”, a completat el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro