Dorian Popa, despre motivul pentru care n-a avut o relație cu Alina Eremia: "Este bine să încercăm să păstrăm scânteia"

De ce n-au format niciodată un cuplu Alina Eremia și Dorian Popa: "Este bine să încercăm să păstrăm scânteia" © captura video

Dorian Popa și Alina Eremia au format un cuplu mult timp, pe micul ecran. Au jucat amândoi într-un celebru serial tv și au câștigat inimile a milioane de telespectatori.

Chiar dacă admiratorii îi urmăreau cu drag la televizor, mulți dintre ei s-au întrebat de ce niciodată cei doi nu au format un cuplu și în viața reală. Dorian Popa a răspuns acestei întrebări fierbinți de pe buzele fanilor săi și ai Alinei Eremia.

"Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări. Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi.", a declarat Dorian Popa, pentru VIVA!

Dorian Popa, relație de patru ani cu Claudia Iosif

De aproape 4 ani, Dorian Popa se iubește cu mare patos cu „Babs”, o tânără care l-a cucerit pentru totdeauna, iar cei doi par a fi cuplul perfect: se înțeleg de minune, sunt mereu acolo unul pentru celălalt și chiar sunt puși pe șotii, uneori, în văzul tuturor. Cei doi au vorbit de multe ori despre posibilitatea de a face un copil. "Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferască Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție).", a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro