Dorian Popa și iubita, schimb de replici fierbinți, în văzul tuturor: „Stau unde vrei tu”

+4 click pentru
galerie

Dorian Popa și iubita, schimb de replici fierbinți, în văzul tuturor: „Stau unde vrei tu” © Instagram

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, cunoscută drept „Babs” au o relație la care mulți visează. Cei doi sunt extrem de deschiși unul cu celălalt, iar din viața lor cu siguranță nu lipsește un element esențial: amuzamentul!

De aproape 4 ani, Dorian Popa se iubește cu mare patos cu „Babs”, o tânără care l-a cucerit pentru totdeauna, iar cei doi par a fi cuplul perfect: se înțeleg de minune, sunt mereu acolo unul pentru celălalt și chiar sunt puși pe șotii, uneori, în văzul tuturor. Așa se face că iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif a postat pe contul ei de Instagram o fotografie foarte...fierbinte!

Cu lenjeria intimă la vedere, „Babs” i-a înnebunit pe internauți, dar se pare că cel care a fost cel mai încântat de look-ul deocheat al focoasei brunete a fost chiar Dorian Popa, care i-a adresat un comentariu amuzant. „Stai la un loc” i-a scris Dorian Popa, iubitei sale. Evident, replica lui „Babs” nu a întârziat să apară. „Stau unde vrei tu” i-a scris bruneta, făcându-i pe internauți să se gândească la lucruri...deocheate!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest