Dorian Popa s-a certat cu Liviu Vârciu. Din prieteni au devenit dușmani. ''Ești ofticos?''

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa s-a certat cu Liviu Vârciu. Din prieteni au devenit dușmani. ''Ești ofticos?'' © Instagram

Dorian Popa și Liviu Vârciu au ajuns la cuțite. Deși erau unii dintre cei mai buni prieteni, ei bine, au ajuns să se certe. Și nu oricum, ci în fața unei țări întregi.

Dorian Popa și Liviu Vârciu sunt doi dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. În plus, amândoi sunt apreciați datorită talentului muzical, dar și pentru că reușesc să fie mereu sufletul petrecerilor la care iau parte.

Fanii știau că cei doi se înțeleg bine și că sunt prieteni, însă inevitabilul s-a produs, iar între ei a izbucnit un scandal. Momentul pe care fanii nu ar fi vrut să-l vadă vreodată a avut loc în timpul filmărilor la Asia Express. Cei doi au fost concurenți la cea mai captivantă emisiune prezentată de Antena 1. Dorian Popa a făcut echipă cu mama lui, iar Liviu Vârciu cu Andrei Ștefănescu.

La un moment dat, în timpul unei probe, deranjat că Dorian Popa nu participa, doar dădea sfaturi de pe margine, Liviu Vârciu s-a enervat pe el.

''Dorian e suporter sau ce e? Dorian nu l-am văzut în teren. (…) Nu ai pus deloc piciorul pe minge. Joci? Când joci?'', a spus Liviu Vârciu. ''Nebunele, ești ofticos că am câștigat?'', a fost reacția lui Dorian Popa la adresa lui Liviu Vârciu.

În cele din urmă spiritele s-au calmat, iar cei doi s-au împăcat. Acesta a fost, însă, un episod pe care nicunul dintre ei nu-l va uita, pentru a fost o experiență...''altfel''.

Și drept dovadă că totul nu a fost nimic mai mult decât un moment greu, în timpul competiției, Dorian Popa chiar a precizat la ceva timp după cele întâmplate că își dorește ca momentul să fie uitat, pentru că el îl respectă foarte mult pe Liviu Vârciu, care l-a ajutat în cariera sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro